• Головна
  • Тріщини, корозія, руйнування бетону: в якому стані київські мости Патона і Метро, - ФОТО
12:52, 17 липня 2023 р.

Тріщини, корозія, руйнування бетону: в якому стані київські мости Патона і Метро, - ФОТО

Тріщини, корозія, руйнування бетону: в якому стані київські мости Патона і Метро, - ФОТО

Комісії з перевірки стану мостів розпочала перевірку об'єктів у Києві. Виявлено, що міст Патона та міст Метро мають суттєві пошкодження.

Про це на фейсбук-сторінці повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин в Києва, столичного регіону та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

Після проведення візуального огляду моста Патона та моста Метро, експерти виявили та зафіксували критичні пошкодження. 

“Зокрема, було виявлено суцільну корозію балок та головних елементів прогонів, поздовжні тріщини у поверхнях опор з утворенням сталактитних відкладень всередині, руйнування бетону, наскрізна корозія балок у місцях зʼєднання з поперечними вузлами. Всі ці пошкодження будуть внесені до акту огляду за результатами перевірки”, - йдеться в повідомленні.

Наразі головним завданням є з'ясування реального технічного стану мостів, з подальшою розробкою плану щодо їх ремонту та утримання.

Тріщини, корозія, руйнування бетону: в якому стані зараз мости Патона і МетроТріщини, корозія, руйнування бетону: в якому стані зараз мости Патона і МетроТріщини, корозія, руйнування бетону: в якому стані зараз мости Патона і МетроТріщини, корозія, руйнування бетону: в якому стані зараз мости Патона і МетроТріщини, корозія, руйнування бетону: в якому стані зараз мости Патона і Метро

Зазначається, що міст Патона ще у 2018 році визнаний непрацездатним. Огляд об'єкта має відбуватися щороку, та в реальності остання перевірка була проведена в 2020 році.

“Єдиний столичний міст, який добудували за останні роки – Дарницький. 6 липня був відкритий рух двома новозбудованими з’їздами в бік мосту ім.Є.Патона та мікрорайону Осокорки. Відкриття розв’язки дозволило в рази пришвидшити пересування столицею та заощадити півмільярда гривень витрат автомобілістів”, - додали у відомстві.

Раніше ми писали про те, що у Дарницькому районі Києва планують облаштувати новий сквер.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #міст Патона #міст Метро #стан мостів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...