• Головна
  • У Київській області палає заміський комплекс відпочинку: вогонь охопив ресторан, дитячу кімнату та лазню, - ФОТО, ВІДЕО
20:11, 13 липня 2023 р.

У Київській області палає заміський комплекс відпочинку: вогонь охопив ресторан, дитячу кімнату та лазню, - ФОТО, ВІДЕО

У Київській області палає заміський комплекс відпочинку: вогонь охопив ресторан, дитячу кімнату та лазню, - ФОТО, ВІДЕО

У селищі Козин на вулиці Столичне шосе сталася пожежа в заміському комплексі. Вогонь охопив приміщення ресторану, дитячої кімнати, лазні та столової, що розташовані в одній будівлі.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

Під Києвом сталась пожежа в заміському комплексі відпочинкуПід Києвом сталась пожежа в заміському комплексі відпочинку

13 липня о 16:06 до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в селищі Козин по вул. Столичне шосе, що сталася у заміському комплексі. По прибуттю на місце рятувальниками встановлено, що вогнем повністю охоплено приміщення ресторану, дитячої кімнати, лазні та столової, які знаходяться в одній будівлі, - йдеться в повідомленні.

Вогонь швидко розповсюджувався по конструкціям солом'яного даху. Для збільшення обсягу подачі води на гасіння було оперативно залучено спеціальний автомобіль для підвозу води з Києва. У зв'язку з відсутністю під'їзду пожежної техніки до осередку пожежі, були встановлені чотири мотопомпи для подачі води з басейну комплексу. Роботу рятувальників ускладнює також і щільне розташування будівель та їх горюче облаштування.

Наразі пожежа локалізована, триває ліквідація.

Як ми розповідали, сьогодні, 13 липня, сталася пожежа в лікарні за адресою: вул. Мостицька, 9, що в Подільському районі столиці.

Також писали про те, що в селі Стрітівка сталася пожежа в господарчій будівлі. Чоловік самостійно намагався загасити полум'я, і отримав опіки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #пожежа #заміський комплекс #ДСНС #вогонь #рятувальники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...