• Головна
  • У Подільському районі Києва облаштують нову пішохідну алею
15:33, 13 липня 2023 р.

У Подільському районі Києва облаштують нову пішохідну алею

У Подільському районі Києва облаштують нову пішохідну алею

У Подільському районі Києва між проспектами Свободи та Правди планують облаштувати пішохідну алею. Орієнтовна площа алеї складає 0,99 га.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської ради.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин Києва, столичного регіону та України.

Таке рішення було прийнято сьогодні, 13 липня, на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання 78 депутатами.

Як зазначив заступник голови КМДА, депутат Київської міської ради Валентин Мондриївський, спільно з колегами дотримуємось єдиної позиції – необхідно провести роботи з комплексного благоустрою території та створити повноцінну пішохідну зону.

Між двома проспектами передбачено облаштувати комфортну зону для прогулянок та дозвілля на свіжому повітрі. Пішохідна алея має стати окрасою Подільського району та місцем відпочинку мешканців. Облаштування пішохідної зони дозволить підвищити рівень безпеки пішоходів і сприятиме зниженню рівня шуму та забруднення повітря. Алея має бути комфортною для пересування та привабливою для людей – це і буде заохоченням проводити більше часу на свіжому повітрі, – наголосив Валентин Мондриївський.

Депутат додав, що наразі необхідно провести роботи з благоустрою та озеленення даної території.

Як ми писали раніше, у Києві міська влада розпочала інспектування районів для перевірки благоустрою та чистоти після демонтажу незаконних малих архітектурних форм (МАФів).

Також розповідали про те, що у Києві на Русанівській набережній квітне алея гортензій довжиною майже кілометр. Забарвлення самих квітів може змінюватися протягом цвітіння, а також залежить від складу й кислотності ґрунту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #пішохідна алея #Київська міська рада #депутати
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...