• Головна
  • Гіпнотерапія з активатором здоров'я у Центрі реабілітаційної гіпнотерапії проф. Юрія Медвіна
Новини компаній
15:00, 13 липня 2023 р.

Гіпнотерапія з активатором здоров'я у Центрі реабілітаційної гіпнотерапії проф. Юрія Медвіна

Новини компаній
Гіпнотерапія з активатором здоров'я у Центрі реабілітаційної гіпнотерапії проф. Юрія Медвіна, фото-1

Все частіше приходять до нас пацієнти з комплекснішими проблемами, що охоплюють не тільки діяльність нервової системи, але й порушення в їх фізіології, від розладів сну, до розладів у шлунково-кишковій діяльності, до проблем із серцево-судинною діяльністю, до дерматологічних захворювань, таких як псоріаз, психогенна себорея та подібні.

У деяких випадках короткочасної гіпнотерапії (курс лікування – 30 сеансів) стає недостатньо, і щоб посилити та прискорити результати, ми додаємо Активатор Здоров'я. В Активатор ми об'єднали дуже корисні натуральні екстракти, які разом створюють неймовірно потужний ефект на загальний стан організму. Склад активатора: екстракт суміші перців, екстракт гвоздики, екстракт часнику, екстракт куркуміну, екстракт імбиру.

  • Екстракт суміші перців:

Суміш перців містить активні речовини, такі як піперин, які можуть покращити біодоступність інших добавок. Вони сприяють підвищенню поглинання корисних речовин з їжі та добавок, що забезпечує їхню найкращу ефективність.

  • Екстракт гвоздики:

Гвоздика – це спеція, що має сильні антибактеріальні та протизапальні властивості. Вона містить активні речовини, такі як евгенол, які можуть покращити здоров'я шкіри, порожнини рота та дихальних шляхів. Екстракт гвоздики посилює антибактеріальні властивості інших добавок та забезпечує їх найкращу ефективність.

  • Екстракт часнику:

Часник відомий своїми антибактеріальними, протизапальними та антиоксидантними властивостями. Він містить аліцин, активну речовину, що сприяє покращенню здоров'я шкіри та дихальних шляхів. Екстракт часнику може посилити антибактеріальні властивості інших добавок та забезпечити їх найкращу ефективність.

  • Екстракт куркуміну:

Екстракт куркуміну одержують з кореня куркуми. Куркумін, основний активний компонент куркуміну, має потужні протизапальні та антиоксидантні властивості. Він сприяє поліпшенню функціонування шлунково-кишкового тракту, підтримує здоров'я суглобів та запобігає окислювальному стресу. Куркумін також допомагає підвищити біодоступність інших добавок, що забезпечує їхню найкращу ефективність.

  • Екстракт імбиру:

Імбир має потужні протизапальні та протиеметичні властивості. Він допомагає покращити травлення, зменшити запалення та підтримувати здоров'я шлунково-кишкового тракту. Екстракт імбиру посилює дію інших добавок, сприяючи їх кращому поглинанню та використанню ашим організмом.

Неправильно думати, що можна окремо відновлювати якусь систему чи роботу якогось органу, не торкаючись функціонування інших систем/органів організму. Скрізь і в усьому потрібний комплексний підхід, щоб забезпечити повне та тривале відновлення життєдіяльності. Наш комплексний підхід складається з гіпнотерапії, когнітивно-поведінкової терапії, Гештальт терапії та певних харчових добавок, таких як Активатор.

Ми прагнемо таких результатів:

№ 1 Здоровий сон

Різні види розладу сну значно погіршують якість життя. Наслідки поверхневого сну або труднощі в засинанні або неповного сну позначаються постійною млявістю, втомою, зменшенням якості когнітивної діяльності та інших неприємних симптомів. Саме тому виникає більшість подальших проблем зі здоров'ям – людина починає часто хворіти, може різко набирати вагу чи навпаки – втрачати апетит. Гіпнотерапія відновлює циркадні ритми, перевантажує діяльність мозку і забезпечує більш глибокі фази сну, під час яких і відбувається відновлення нервової системи. Ви отримуєте додатковий заряд бадьорості, який працює краще за каву. Ви будете сповнені сил та енергії, тому Ваші денні справи будуть складатися більш ніж успішно. Ваш сон буде глибшим і розслабленішим, тому вам вистачить семи годин для того, щоб виспатися. Та й сни під час та після проходження курсу гіпнотерапії зазвичай дуже реалістичні та яскраві.

№ 2 Зняття різних залежностей

Згідно з дослідженнями, повна відмова від негативних залежностей та звичок відбудеться у 26%. Стабільний результат 69% опитаних. Завдяки проходженню повного курсу гіпнотерапії налагоджується життя, життя стає здоровішим, прагнення до шкідливої їжі, до алкоголю, нікотину минає. Всі ці процеси проходять поступово, безболісно, організм очиститься від шкідливих токсинів та зникне бажання компенсувати стрес їжею, алкоголем, надмірним вживанням кави чи нікотином.

№ 3 Усвідомлення

Такий варіант лікування відмінно підходить для людей, які звикли жити у постійній поспіху, у постійній гонці. Після кількох сеансів багато хто відзначав усвідомлення своїх бажань, більш ясний розум і більше розуміння кореня своїх проблем. Таким чином, можна легко дійти повного розуміння потреб свого організму та тримати увагу на внутрішніх бажаннях. Це стосується і багатьох повсякденних речей – з ясною головою легше даються проекти, нові ідеї для вирішення складних проблем. Головна дія гіпнотерапії – антистрес, внутрішній спокій, усвідомлення своїх цілей та завдань на дане втілення, свого місця у суспільстві. Гіпнотерапія позитивно впливає на весь організм в цілому. Як показала практика, щонайменше один курс гіпнотерапії сприяє звільненню від великої кількості недуг.

№ 4 Нормалізує всі системи організму

Відновлюючи правильну діяльність вегетативної нервової системи, гіпнотерапія впливає насамперед на правильний і достатній синтез опіоїдних гормонів: Бета ендорфінів (гормон радості), дофаміну (гормон мотивації) та серотоніну (гормон жвавості). Також відбувається посилений синтез мелатоніну (гормон сну). Це, у свою чергу, призводить до покращення нервової діяльності, більш ефективної іннервації та до поліпшення серцево-судинної діяльності. Поліпшення діяльності м'язової системи та роботи ШКТ слідують.

№ 5 Імунітет та життєвий тонус

Під час проходження курсу гіпнотерапії значно покращується ступінь стійкості до стресів, що у свою чергу веде до більш життєздатного імунітету. Вчені з Гарвардського університету довели, що високий рівень стресостійкості прямо пропорційний високому та ефективнішому імунітету і послідовно до вищого життєвого тонусу.

№ 6 Фокус уваги

За кілька років залипання на соціальні мережі (ТікТок, Інстаграм) відбувається розфокусування уваги, так звана «кліпова свідомість». Це веде до неможливості фокусуватися більш ніж на 30 секунд, тобто концентрація більш довгі джерела інформації стає скрутною. Людям стає важко читати і вникати в текст, який довший, ніж половина А4 або дивитися фільми, які розгортають сюжет досить повільно. Це веде до деградації особистості. Нервова система звикає до такого реагування на зовнішні джерела інформації, і людині здається, що це норма так і має бути. Тим часом, інформаційних джерел стає дедалі більше, і ті люди, у яких кліпова свідомість не розвинулася, починають набувати значної конкурентної переваги в нашому суспільстві. І це природно. Ті люди, які можуть отримувати більше інформації з більшої кількості джерел, починають переважати у своєму інтелекті, практичному застосуванні його. Гіпнотерапія успішно бореться із цим. Навіть за один курс гіпнотерапія повертає людину до тієї здатності сприйняття інформації, яка була на початок розвитку кліпової свідомості. Важливо, щоб людина, розуміючи це, не поверталася назад до постійного перегляду ТікТок та Інстаграма.

№ 7 Поліпшує працездатність

Гіпнотерапія допомагає у боротьбі зі стресом, позитивно впливає на процес мозкової активності, покращує пам'ять, концентрацію уваги, допомагає у засвоєнні більшого обсягу інформації.

№ 8 Підвищення впевненості у собі

Це один із найпроявленіших ефектів. Йдуть затискачі та невпевненість. Клієнти почуваються в іншому тілі, в якому немає скутості та страху. Всі рухи спокійні та розмірені. Начебто їхній персонаж зовсім на іншому рівні розвитку та впевненості. Такий ефект швидше за все через сильне розслаблення нервової системи. Надходить здоровий голод до інформації. Причому різного роду, у тому числі містичної та духовної. Хочеться більше читати, вчити та розвиватися. З'являється нестандартний погляд на світ і креативніше люди підходять до вирішення різноманітних завдань.

№ 9 Креативність та бажання вчитися

Один із «побічних ефектів» нашого методу гіпнотерапії – це підвищений рівень духовності. Активація шишковидної залози дає можливість переміщення точки Я є за межі голови, що в свою чергу активує наснагу, натхнення, включаючи креативність і творчість. Людина починає відчувати потік нових ідей та неординарні рішення до існуючих проблем.

№ 10 Прийняття

Наші клієнти починають краще розуміти інших людей, стають більш відкритими та емпатичними. Їх більше не дратують думки та картини світу інших людей. Вони починають думати з позиції «Я можу чогось не знати», «Кожен живе як хоче, і я не маю права судити». Як правило, це прибирає величезну кількість автоматичних негативних реакцій, що призводило раніше до стресу та неприйняття чужої думки.

№ 11 Депресія та тривожність

Будь-які антидепресанти та антитривожні препарати навіть близько не стоять за ефектом, який створює гіпнотерапія. Багато хто заявляє, що після гіпнотерапії вони відчувають бадьорість та ейфорію. Протягом 4-5 днів (під час першого циклу) сильно знижується рівень стресу та тривожності. Відчуття, що тобі натиснули кнопку «Вимкнути стрес». Ти починаєш відчувати момент тут і зараз, більш балакучий і доброзичливий. Увечері ефект ще більш виражений і начебто провалюєшся в сон.

Багато ефектів неможливо перерахувати тут, оскільки вони можуть бути дуже індивідуальними. Але найголовніше, що всі гіпнотерапію, що проходять, знаходять у собі появу дуже багатьох корисних якостей.

Головне – сконцентруватись на результаті. Особливо гіпнотерапія допомагає людям, які бажають покращити свої досягнення. З'явиться додаткова енергія, депресія зникне, зникнуть тривоги. Із емоційними розладами прощаються назавжди. Якість життя значно покращується.

У нашому Центрі Ви можете дізнатися більше інформації наукового штибу, пов'язаної з дослідженнями в цій галузі. Наскільки нам відомо, ми єдиний Центр гіпнотерапії, який використовує такий комплексний підхід у поверненні правильної, здорової та радісної життєдіяльності.

ЦЕНТР ГІПНОТЕРАПІЇ

International Association of Hypnotists

Science Research Institute of Progressive Psychology and Innovative Technologies, Inc.

  • Центр гіпнотерапії проф. Юрія Медвіна
  • Київ, вул. Велика Китаївська 53
  • Тел. +380739001909
  • www.medvin.org
  • [email protected]
  • Instagram: medvin_hypno
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...