• Головна
  • Зривав золоті прикраси з киян: поліцейські затримали злодія-гастролера
13:42, 13 липня 2023 р.

Зривав золоті прикраси з киян: поліцейські затримали злодія-гастролера

Зривав золоті прикраси з киян: поліцейські затримали злодія-гастролера

Зловмисник зривав з перехожих золоті прикраси, після чого спішно покинув столицю. Правоохоронці затримали злодія. Тепер йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Деталі повідомляє поліція Києва.

Зривав золоті прикраси з киян: поліцейські затримали злодія-гастролера

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, столичного регіону та України, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

“Днями до поліції Києва надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що на проспекті Георгія Ґонгадзе до неї підбіг невідомий та зірвав з шиї золотий ланцюжок. Згодом правоохоронці отримали ще два повідомлення про аналогічні злочини, скоєні в тому ж мікрорайоні”, - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний мешканець Одещини, який на декілька днів приїхав до Києва з метою наживи.

Підозрюваний вишукував майбутніх жертв у людних місцях, після чого слідкував за ними до домівок, де зривав золоті прикраси.

Зривав золоті прикраси з киян: поліцейські затримали злодія-гастролераЗривав золоті прикраси з киян: поліцейські затримали злодія-гастролераЗривав золоті прикраси з киян: поліцейські затримали злодія-гастролераЗривав золоті прикраси з киян: поліцейські затримали злодія-гастролера

Від дій злочинця постраждали дві жінки 46 та 59 років, а також 75-річний чоловік. Після скоєного злодій поспішив покинути столицю. Та завдяки злагодженій роботі правоохоронців, його затримали на в’їзді до Одеси.

За скоєне фігуранту справи загрожує від 7 до 10 років тюремного ув'язнення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #злочинець #поліція #злодій
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...