• Головна
  • Намагався вкоротити собі віку: київські патрульні врятували чоловіка, – ВІДЕО
13:43, 12 липня 2023 р.

Намагався вкоротити собі віку: київські патрульні врятували чоловіка, – ВІДЕО

Намагався вкоротити собі віку: київські патрульні врятували чоловіка, – ВІДЕО

В Дарницькому районі Києва патрульні поліцейські врятували чоловіка, який хотів вчинити самогубство, стрибнувши з 9-поверху багатоповерхівки.

Про це повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Києва.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та Україну в нашому Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

На лінію «112» звернулася схвильована громадянка, яка повідомила, що її батько зачинився на балконі 9-го поверху та, ймовірно, має намір стрибнути, – йдеться в повідомленні.

Не зволікаючи ні хвилини, командир взводу Михайло Бойчук та інспектор Віталій Юхименко, прибули за вказаною адресою. На місці вже був екіпаж поліції охорони, який підтримував розмову з чоловіком.

Патрульні одразу викликали рятувальників та медиків.

Піднявшись до квартири, поліцейські змогли підібрати потрібні слова та переконати громадянина не робити непоправного й він погодився перелізти назад. Охоронці порядку відвели чоловіка в безпечне місце та передали його лікарям.

Нагадаємо, ми повідомляли, що у Києві правоохоронці врятували 20-річного хлопця, який заліз на дах багатоповерхівки, але не зміг спуститися самостійно. Як виявилось, він там опинився, бо хотів зробити гарні фотографії.

Також писали про те, що в Оболонському районі Києва патрульні поліцейські Анастасія Мельничук та Олександр Фрасініч допомогли маленькому хлопчику, який впав з велосипеда і травмувався.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #допомога #поліцейські
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...