• Головна
  • У Києві татусь-рятувальник влаштував родині сюрприз на виписку з пологового, - ВІДЕО
12:10, 11 липня 2023 р.

У Києві татусь-рятувальник влаштував родині сюрприз на виписку з пологового, - ВІДЕО

У Києві татусь-рятувальник влаштував родині сюрприз на виписку з пологового, - ВІДЕО

У столиці рятувальник Сергій Корейко оригінально зустрів дружину з двійнятами на виписці з пологового будинку, приїхавши до них на пожежній машині.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м.Києві

“На фото щаслива сімʼя нашого колеги, Сергія Корейка, командира відділення 9-ДПРЧ. Для їхньої родини сьогодні подвійне свято! Щасливий татусь на пожежному авто зустрічав свою кохану дружину із пологового з двійкою чудових малюків. Звісно ж, колеги були поруч та підтримували Сергія у такий відповідальний момент”, - йдеться в повідомленні.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини Києва, Київщини та України.

У Києві татусь-рятувальник влаштував родині сюрприз  на виписку з пологовогоУ Києві татусь-рятувальник влаштував родині сюрприз  на виписку з пологовогоУ Києві татусь-рятувальник влаштував родині сюрприз  на виписку з пологового

Користувачі мережі написали багато коментарів, в яких привітали новоспечених батьків: “Найпрекрасніша історія за сьогодні! Здоров'я родині, щасливої долі малечі! Хай Бог береже і благословляє і обдаровує своїми щедротами!”, “Вітаю від щирого серця!!! Діткам здоров'я і надійного янгола! Щасливої долі діточкам!!! Вітаю всю Вашу родину”, “Вітаю. Мирного неба, здоров'я діткам та батькам”.

Відео по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #рятувальники #сюрприз
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...