• Головна
  • Зарізав батька та поранив матір: у Києві затримали 26-річного злочинця
14:15, 10 липня 2023 р.

Зарізав батька та поранив матір: у Києві затримали 26-річного злочинця

Зарізав батька та поранив матір: у Києві затримали 26-річного злочинця

У Києві чоловік кинувся з кухонним ножем на батька через зауваження. Від отриманих травм той помер. Дісталося і матері, яка намагалася втихомирити сина.

Про це повідомляє головне управління Національної поліції в м. Києві.

Трагедія розгорнулась в одному з житлових будинків на вул. Куліша. Поліцію викликали медики, які прибувши на виклик, виявили чоловіка з ножовим пораненням шиї без ознак життя. 

Правоохоронці з'ясували, що між батьком та сином раптово спалахнув конфлікт через те, що останній прийшов додому в стані алкогольного сп'яніння. Син схопив кухонний ніж, та двічі вдарив батька в шию. Матір намагалася втрутитися у конфлікт, та заспокоїти сина. Натомість він кинувся на неї з кулаками. Після скоєного, злочинець викинув ніж у ванну та втік з квартири.

Зарізав батька та поранив матір: у Києві затримали 26-річного злочинцяЗарізав батька та поранив матір: у Києві затримали 26-річного злочинцяЗарізав батька та поранив матір: у Києві затримали 26-річного злочинця

Неподалік від місця злочину його затримали.

“Зловмисника неподалік від місця скоєння злочину розшукали патрульні поліцейські, які оперативно відпрацювали отримане орієнтування по підозрюваному. Ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини місцевий мешканець, 1997 року народження, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Слідчо-оперативна група вилучила речові докази, а ми затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - повідомив начальник слідчого відділення Дніпровського управління поліції Валерій Джус.

Відкрито кримінальне провадження. За скоєне горе-сину загрожує до 15 років позбавлення волі.

Відео по темі:

Раніше ми писали про те, що в столиці затримали зловмисника, який вдарив сусіда сокирою по голові. Деталі за посиланням.

Хочете дізнатися ще більше новин про Київ, столичний регіон та Україну? Підписуйтесь на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #злочинець #ніж #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...