• Головна
  • У Києві викрили угруповання «чорних фармацевтів» та вилучили препаратів на мільйони гривень, – ФОТО, ВІДЕО
16:01, 6 липня 2023 р.

У Києві викрили угруповання «чорних фармацевтів» та вилучили препаратів на мільйони гривень, – ФОТО, ВІДЕО

У Києві викрили угруповання «чорних фармацевтів» та вилучили препаратів на мільйони гривень, – ФОТО, ВІДЕО

Оперативники Держприкордонслужби у Києві викрили злочинне угруповання, яке спеціалізувалось на розповсюдженні територією України іноземних фальсифікованих лікарських засобів від тяжких хвороб.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

У столиці викрили угруповання «чорних фармацевтів», МВС України

У столиці викрили угруповання «чорних фармацевтів», МВС України

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України.

У столиці викрили угруповання «чорних фармацевтів»

Під час обшуків виявлено та вилучено сумнівного походження лікарських засобів на понад 5 мільйонів гривень, деякі з яких коштують у роздрібній торгівлі по 5 тисяч доларів США за упаковку. Також правоохоронці вилучили недільну виручку від продажу сумнівних лікарських засобів – понад 300 тисяч гривень, мобільні термінали, ноутбуки, банківські карти, які могли використовуватися для протиправної діяльності, – йдеться в повідомленні.

Триває досудове розслідування злочинів, пов’язаних з фальшуванням лікарських засобів (ст. 321-1 ККУ), їх контрабандою (ст. 305 ККУ), незаконним використанням знаків для товарів і послуг, фірмових найменувань (ст. 229 ККУ), а також незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, зберіганням, перевезенням, пересиланням чи збутом наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ст. 307 ККУ).

Нагадаємо, ми раніше писали, що правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке займалося фальсифікацією та збутом фальсифікованих лікарських засобів від тяжких хвороб – раку, гепатиту В та інших.

Крім того, розповідали про те, що мешканець Києва надав свою квартиру для вживання психотропів, внаслідок чого загинули дві неповнолітні дівчата.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #лікарські препарати #кримінал #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...