• Головна
  • Трифала: що це і як її використовувати?
Новини компаній
17:00, 6 липня 2023 р.

Трифала: що це і як її використовувати?

Новини компаній

Цей трав'яний збір, який часто використовується для лікування різних захворювань. У народі говорять, що він допомагає продовжити роки життя і покращити стан здоров'я. Трифала купити можна в будь-якому спеціалізованому магазині онлайн або офлайн.

Відкрийте для себе силу природи з трифалою — унікальним складом поліфенолів, популярних у аюрведичній медицині, яка піклується про ваше благополуччя та здоров'я. Цей унікальний комплекс з трьох лікарських трав — амли, бібхитакі та харітакі, чудово збалансований і здатний забезпечити синергетичний ефект, що перевершує лікувальні властивості окремих компонентів. Покладіться на природу та відкрийте нові можливості для зміцнення свого здоров'я за допомогою трифали.

Трифала: що це і як її використовувати?, фото-1

Протизапальні властивості

Трифала має протизапальні властивості завдяки наявності антиоксидантів у своєму складі, які сприяють зміцненню імунітету. Крім того, склад включає аскорбінову кислоту, флавоноїди, дубильні речовини, поліфеноли, сапоніни.

Такі сполуки не дозволяють вільним радикалам або "молекулам", що спричиняють старіння, поширюватися. Науково доведено, що при дотриманні дієти з високим рівнем антиоксидантів, існує ймовірність уникнути захворювань серця, певних видів раку, цукрового діабету та передчасного старіння.

Природний послаблювальний засіб

Найпершими варіантами лікування за допомогою трифали було лікування запору. У лабораторіях проводилися експерименти, які підтвердили позитивний вплив препарату трифала на лікування розладів шлунково-кишкового тракту та загальне поліпшення стану організму.

Трифала: протипоказання

Трифала безпечна для людини, але наші організми дуже різні, тому деякі можуть відхилити цей препарат і викликати побічні ефекти.

Краще утриматися від застосування трифали вагітним і годуючим грудьми жінкам, а також дітям, оскільки наукові дослідження ще не повністю завершені.

Важливо зазначити, що трифала може взаємодіяти з певними лікарськими засобами та знижувати їх ефективність, зокрема з антикоагулянтами, такими як варфарин. Крім того, використання індійського агрусу може підвищити ризик кровотечів та синців, що може бути особливо небезпечним для людей з порушеннями згортання крові. Тому перед початком прийому трифали або будь-яких інших добавок важливо проконсультуватися з лікарем і отримати його рекомендації. Здоров'я та безпека завжди повинні бути на першому місці.

Вибір способу прийому (таблетки, порошок, капсули)

Трифала може бути доступною як у формі таблеток, так і у формі порошку. Форма має значення в залежності від того, що саме ви збираєтеся лікувати. Наприклад, розведений порошок у воді можна використовувати для полоскання ротової порожнини.

Фармацевт Зара Рисолді Кокрейн, магістр медицини, FASCP рекомендує наносити препарат на шкіру, розведений порошок з лосьйоном або кремом.

Капсули та таблетки будуть корисними для прийому при лікуванні артриту, виразок, запорів. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...