• Головна
  • Принижував та погрожував: у Києві судитимуть чоловіка за домашнє насильство стосовно дружини
12:32, 5 липня 2023 р.

Принижував та погрожував: у Києві судитимуть чоловіка за домашнє насильство стосовно дружини

Принижував та погрожував: у Києві судитимуть чоловіка за домашнє насильство стосовно дружини

У Дніпровському районі столиці 49-річний киянин багато разів притягувався до адміністративної відповідальності через приниження та погрози в бік дружини. Але продовжував вчиняти домашнє насильство. Тепер йому загрожує до двох років ув'язнення.

Про це повідомляє поліція Києва.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

«Чоловік сплачував штраф, а також відбував адміністративний арешт, але свою поведінку не змінив та продовжив вчиняти домашнє насильство відносно дружини. Ми зібрали необхідну інформацію та передали слідчим, які розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 126–1 Кримінального кодексу України — домашнє насильство. Під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину», - йдеться в повідомленні.

Киянин постане перед судом за домашнє насильство

Наразі досудове розслідування завершено. Матеріали справи передано до суду. За скоєне  чоловіку загрожує тюремний строк, терміном до двох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини Києва #поліція #домашнє насильство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...