• Головна
  • У Києві відкрили пам'ятний знак загиблим воїнам Військово-Морських Сил, – ФОТО
10:01, 4 липня 2023 р.

У Києві відкрили пам'ятний знак загиблим воїнам Військово-Морських Сил, – ФОТО

У Києві відкрили пам'ятний знак загиблим воїнам Військово-Морських Сил, – ФОТО

3 липня у Києві на території Парку моряків відбулося відкриття пам’ятного знака на честь полеглих воїнів Військово-Морських Сил ЗС України у війні з російським агресором.

Про це повідомляє ВМС ЗСУ.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

У столиці встановили пам‘ятний знак на честь загиблих військових ВМС ЗСУУ столиці встановили пам‘ятний знак на честь загиблих військових ВМС ЗСУ

Пам’ятний знак було створено спільними зусиллями органів військового управління, річкової флотилії, місцевої влади, меценатів та волонтерів.

У заході взяли участь командувач Військово-Морських Сил Олексій Неїжпапа, командування річкової флотилії, а також громадські діячі та волонтери.

У столиці встановили пам‘ятний знак на честь загиблих військових ВМС ЗСУ, ВМС ЗС України

У столиці встановили пам‘ятний знак на честь загиблих військових ВМС ЗСУ, ВМС ЗС України

Сьогодні тут, у столиці нашої країни, ми відкрили пам’ятний знак загиблим в цій важкій війні для нас. Це дуже знаменна подія, тому що ми повинні пам’ятати всіх наших чоловіків та жінок, які віддали найцінніше – своє життя. Життя за свободу та незалежність нашої України, – зазначив командувач ВМС ЗС України віце-адмірал Олексій Неїжпапа.

Командувач ВМС вручив військовим морякам державні нагороди, нагороди Міноборони та Головнокомандувача ЗСУ.

Нагадаємо, ми розповідали, що 1 червня перед входом у парк в м. Буча встановили меморіал пам'яті мирних жителів, які загинули від рук російських окупантів в лютому та березні 2022 року.

Також писали про те, що на Центральному залізничному вокзалі Києва у річницю повномасштабного вторгнення армії рф в Україну 24 лютого встановили пам’ятний камінь на честь залізничників, які загинули внаслідок російської агресії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #пам‘ятний знак #ВМС ЗСУ #військові
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...