• Головна
  • У Києві заборонили продаж м’яса, риби та продуктів, що швидко псуються: деталі
17:26, 3 липня 2023 р.

У Києві заборонили продаж м’яса, риби та продуктів, що швидко псуються: деталі

У Києві заборонили продаж м’яса, риби та продуктів, що швидко псуються: деталі

У Києві на ярмарках тимчасово заборонили продаж швидкопсувних продуктів, так як м’ясо, риба, молочні та інші продукти. Це, зокрема, пов’язано з підривом російськими окупантами Каховської ГЕС.

Про це повідомляє Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Актуальні, важливі та перевірені новини Києва, Київщини та України в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись.

Таке рішення прийняли під час наради щодо організації та проведення сезонних і сільськогосподарських ярмарків у столиці.

Із 4 до 31 липня на столичних сільськогосподарських та сезонних ярмарках тимчасово припинять реалізацію харчових продуктів, що швидко псуються. Йдеться про свіже м’ясо, м’ясопродукти та ковбасні вироби, живу та свіжоморожену рибу, морепродукти, молоко і молочну продукцію, кондитерські вироби з кремом тощо, – зазначили в Департаменті.

Окрім того, під час проведення ярмарків організатори повинні допускати до реалізації продукцію лише після проведення ветеринарно-санітарної експертизи та за наявності відповідних документів про її проходження.

Як ми повідомляли раніше, поліція Києва виявила гуманітарну допомогу, яка зберігалася на складах у Солом’янському районі столиці. Розблоковано доступ до 350 тонн вантажів із Польщі, Великої Британії, Азербайджану та інших країн.

Також писали про те, що у столиці троє чоловіків обікрали торговельний кіоск, де готували та продавали шаурму. Інцидент стався на бульварі Кольцова, що у Святошинському районі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #продукти #ярмарки #КМДА #заборона #продаж
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...