• Головна
  • У Києві невідомий напав на жінку з дитиною, коли вони бігли в укриття, – ФОТО
09:15, 3 липня 2023 р.

У Києві невідомий напав на жінку з дитиною, коли вони бігли в укриття, – ФОТО

У Києві невідомий напав на жінку з дитиною, коли вони бігли в укриття, – ФОТО

У Києві правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, котрий, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав тілесних ушкоджень жінці, яка прямувала до укриття разом з дитиною.

Про це повідомили в Поліції Києва.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Подія сталась у червні цього року. На спецлінію «102» надійшло повідомлення від жінки про те, що на вулиці Героїв Дніпра її побив невідомий. Потерпіла розповіла, що разом з малолітньою дитиною прямувала до укриття та зненацька невідомий вдарив її у потилицю. Коли жінка впала, то зловмисник завдав їй ще два удари в обличчя та втік у невідомому напрямку, – розповіли поліціянти.

Оглянувши місце події, працівники поліції виявили також пошкоджений транспортний засіб одного з місцевих мешканців та поблизу затримали чоловіка у нетверезому стані, якого впізнала потерпіла та свідки події.

Правопорушника доставили до управління поліції та встановили, що ним виявився уродженець Сумської області, 2003 року народження. Своїми діями молодик завдав матеріальної шкоди на 8600 гривень та легкі тілесні ушкодження потерпілій.

За цим фактом фігуранту повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України — хуліганство.

У столиці затримали хлопця, який напав та побив жінку, Поліція Києва

У столиці затримали хлопця, який напав та побив жінку, Поліція Києва

Відтепер затриманому загрожує штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Раніше ми писали про те, що в Голосіївському районі Києва чоловік викликав поліцію та заявив про пограбування і нанесення тілесних ушкоджень.

Також розповідали, що правоохоронці у Києві затримали власника автомобіля «Mercedes-Benz», який напав на водія евакуатора. Чоловікові не сподобалося, що евакуаційний транспорт перекрив йому дорогу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #нападник #побив жінку #кримінал #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...