• Головна
  • Чи загрожує Києву радіація в разі теракту на ЗАЕС: відповідь МОЗ
18:03, 29 червня 2023 р.

Чи загрожує Києву радіація в разі теракту на ЗАЕС: відповідь МОЗ

Чи загрожує Києву радіація в разі теракту на ЗАЕС: відповідь МОЗ

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко в інтерв'ю розповів про те,  чи вплине можливий теракт на Запорізькій АЕС на столицю. 

"Київ поза межею впливу (наслідків радіації, - прим.ред). Але ми повинні чітко розуміти, давайте робити усе можливе, щоб запобігти цьому теракту. Це ключове завдання.  Друге – не створювати паніки й штучного ажіотажу", – сказав Ляшко.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, Київщини та України.

Міністр зазначив, що разі небезпеки необхідно слухати рекомендації, бо вони прив'язані до конкретної ситуації та радіаційного моніторингу.

Дивіться відео по темі:

Популярний український лікар Євген Комаровський раніше в ефірі "Київ-24" теж повідомляв про те, що загрози для Києва в разі можливого теракта на ЗАЕС немає.

"Києву Запорізька АЕС точно не загрожує. А ті населені пункти, які поруч, точно повинні бути максимально евакуйовані і перебувати всередині приміщень", - казав він.

Нагадаємо, що раніше ми писали про підвищений попит в столиці на йодид калію. В Мережах аптек повідомляють, що також є ажіотаж на йод та йодовмісні препарати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #ЗАЕС #теракт #Віктор Ляшко
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...