• Головна
  • “Наварився” на ремонті футбольного поля: директору київської спортивної школи оголошено підозру
15:35, 29 червня 2023 р.

“Наварився” на ремонті футбольного поля: директору київської спортивної школи оголошено підозру

“Наварився” на ремонті футбольного поля: директору київської спортивної школи оголошено підозру

Поліцейські викрили 46-річного директора столичної  дитячо-юнацької спортивної школи, який разом з підрядником завдав місцевому бюджету збитків на суму понад 4 млн грн. 

Про це повідомляє поліція Києва.

Відповідно до матеріалів слідства, керівник школи уклав договір з підрядником, який виграв тендер, щодо капітального ремонту футбольного поля в Дарницькому районі на суму понад 8 млн грн.

Керівник навчального закладу підписав акти приймання виконаних робіт, в яких зазначалося, що вони виконані в повному обсязі, і жодних претензій до якості він не має. В свою чергу підрядник отримав з бюджету вищезазначену суму.

Однак експертно-будівельно-технічне дослідження виявило, що фактична вартість виконаних робіт становить 4,3 млн грн. Це означає, що місцевому бюджету завдано збитку на суму понад 4 млн грн.

“На підставі отриманих доказів слідчі повідомили  держслужбовцю про підозру за фактом службової недбалості що спричинило тяжкі наслідки  – ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції інкримінованої підозрюваному статті, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років”, - повідомили в поліції.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що вперше за час війни в Київ доправили гелікоптером донорський орган пацієнту. Всі подробиці в матеріалі за посиланням.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #бюджет #махінації #підозра #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...