• Головна
  • Які суші сети обрати для частування
Новини компаній
15:00, 27 червня 2023 р.

Які суші сети обрати для частування

Новини компаній

Обираючи, чим поласувати на сторінках сайту Sushi-Go, зверніть особливу увагу на такий набір страв, як оригінальні сети. А які з них мають особливу популярність та вартують вашої уваги – далі у статті.

Найсмачніші сети японських смаколиків

Сети – це зручний вибір на випадок, коли ви хочете спробувати одразу безліч ласих шматочків, серед яких буквально розбігаються очі. А особливо це актуально, коли ви замовляєте на велику компанію – від двох та більше людей, адже компонування сетів таке, аби кожен зміг знайти шматочок, який буде йому до вподоби.

Міні

До складу таких наборчиків входить три порції різноманітних ролів на будь-який смак. Наприклад, у сеті Щастя можна знайти оригінальні варіанти з сиром, які наповнені незвичними начинками. Одна з порцій навіть містить ніжну, кремову шапку для додаткового смаку.

За класикою, майже у кожному наборі можна віднайти рибні шматочки, де особливою популярністю користується Філадельфія та її види. У наборі Для двох представлений саме класичний її варіант зі шматочками свіжого огірка, так само, як і в сеті Лайт.

А для справжніх поціновувачів саме Філи створений окремий сет De Luxe, який містить одразу кілька її варіантів – класичну з огірком, з відварною креветкою, зі шматочками річкового вугра, з масляною рибою та навіть тунцем.

Середні

Стандартні за розміром та наповненням середні наборчики включають чотири смачні порції різноманітних ролів. 

У сеті Кілограм можна зустріти варіанти з лососем під сиром, запечений рол з шапкою із соусу, а ще – кілька варіантів з молочними продуктами. А от сет 3+1 містить класичну, креветкову Філадельфію, а ще – варіант зі шматочками свіжого тунця. Доповнюється це за допомогою порції смаколику під назвою Чіз лосось.

Максі

Найбільші наборі містять у собі від шести до дев’яти порцій різноманітних ролів та підходять для частування у великій компанії – від чотирьох і більше людей.

У наборі СамеТо представлена не лише класична Філа та її варіанти з білою рибою, а ще й запечений з ніжною, хрумкою, сирною шапкою для довершеного смаку.  А ще – кілька веганських та навіть суто сирний рол, який складається з міксу молочних продуктів.

А от найбільший сет, що носить назву Корпоративний, містить понад два кг їжі, серед яких можна зустріти шматочки з креветкою, тунцем, курятиною, свіжою червоною рибою, а ще – з міксом смачних овочів.

Замовити суші з доставкою у Дрогобичі

У ресторані Суші-Гоу можна знайти кілька десятків ролів, які допоможуть смачно поласувати, створити святковий асортимент на столі, а ще – привнести бажаної різноманітності до будь-якого випадку.

Заклад пропонує варіанти для веганів та м’ясоїдів, поціновувачів риби та інших видів морепродуктів. А також у ресторані ви зможете придбати сети за акційними цінами та знижками, накопичити бали на бонусному рахунку після кожного замовлення, щоб використати їх для зменшення ціни обраних смаколиків!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...