• Головна
  • У Києві комунальники ліквідували підтоплення через вчорашню зливу у 5 районах столиці, – ФОТО
09:15, 21 червня 2023 р.

У Києві комунальники ліквідували підтоплення через вчорашню зливу у 5 районах столиці, – ФОТО

У Києві комунальники ліквідували підтоплення через вчорашню зливу у 5 районах столиці, – ФОТО

Вчора, 20 червня, столицю накрила негода. Так, комунальники ліквідовували наслідки підтоплень через зливу у Оболонському, Деснянському, Солом’янському, Святошинському і Шевченківському районах.

Про це повідомили в КМДА.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини.

Як повідомили в Київавтодорі, в Оболонському, Деснянському, Солом’янському, Святошинському і Шевченківському районах виникли локальні підтоплення. Зазначається, що після першої хвилі залпових злив зі шквальним вітром і градом виникли локальні підтоплення у північній частині Києва: в Оболонському і Деснянському районах. Під час другої хвилі злив підтоплення виникли у Солом’янському, Святошинському і Шевченківському районах.

Основною причиною виникнення таких підтоплень є неспроможність системи дощової каналізації впоратися із миттєвою, великою кількістю опадів (залпових злив), – йдеться в повідомленні.

В КМВА повідомили, що підтоплень зазнали паркінги, підземні переходи, підвальні і напівпідвальні приміщення, дороги, тротуари, зелені зони.

Для робіт з ліквідації негоди було залучено:

  • 106 працівників гідрослужб ШЕУ;
  • 12 мотопомп;
  • 2 гідромонітори;
  • потужна насосна станція СНП 75-100;
  • 6 одиниць мулососів комунальної корпорації «Київавтодор».

Крім того, для ліквідації окремих локальних випадків залучалися сили і засоби Київського аварійно-рятувального загону. Зокрема, для усунення підтоплення паркінгу швидкісного трамваю – 7 чоловік та 2 машини спецтехніки; для ліквідації підтоплення однієї з загальноосвітніх шкіл – 5 бійців загону та 1 авто спецтехніки, - повідомили в КМВА.

Ми розповідали, що 20 червня в Києві пройшла сильна злива з громом, грозою та градом. Через негоду утворився справжній потоп в деяких районах. Під «роздачу» потрапили дороги, автомобілі, громадський транспорт, паркінги і магазини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #негода #злива #підтоплення #комунальники #Київавтодор #КМДА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...