• Головна
  • Закритий аеропорт "Бориспіль" хоче витратити 52 мільйони гривень на прибирання порожніх терміналів
12:20, 20 червня 2023 р.

Закритий аеропорт "Бориспіль" хоче витратити 52 мільйони гривень на прибирання порожніх терміналів

Закритий аеропорт "Бориспіль" хоче витратити 52 мільйони гривень на прибирання порожніх терміналів

Міжнародний аеропорт “Бориспіль” на порталі Prozzoro оголосив тендер на проведення комплексного прибирання  внутрішніх приміщень, паркінгу та інших обʼєктів аеропорту на суму майже 52 мільйона гривень.

Переможець тендеру за ці гроші 3 1 серпня 2023 року по липень 2024 року прибиратиме у закритих пасажирських терміналах (VIP та Бізнес-залів), виробничих приміщеннях аеровокзального комплексу, в туалетах, душових кімнатах, на території паркінгу.  В цю суму також входить миття фасадів та вікон, а в зимній період очищення покрівель від бурульок та льоду.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі.

Після того, як Мережа “вибухнула” гнівними коментаря, керівництво аеропорту прийняло рішення роз'яснити ситуацію. 

Незважаючи на те, що аеропорт на час військового стану знаходиться в простої, існує необхідність в підтримці в належному стані виробничих приміщень, оскільки в дуже малому відсотковому відношенні, аеропорт функціонує”, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, адміністрація додала, що якщо аеропорт не потребуватиме прибирання в цілому, чи певних приміщень, то й кошти не витрачатимуться.

Аеропорт "Бориспіль"

“Надання послуг розпочинається на підставі письмової заявки від аеропорту. Тобто, якщо аеропорт не матиме потреби в прибиранні як в цілому, так і стосовно окремих приміщень, то письмова заявка не буде надаватися, відповідно кошти не будуть витрачатися. Підтвердженням є фіксація в тендерній документації права аеропорту зменшувати обсяг закупівлі Послуг у разі виробничої потреби і відсутність обов’язку замовляти послуги у повному обсязі по кожній групі прибирання”, - пояснили в “Борисполі”.

Нагадаємо, що раніше ми писали про дивні держзакупівлі Київського комунального ліцею для укриття.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #аеропорт #тендер #Бориспіль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...