• Головна
  • В Києві п'яний чоловік погрожував зброєю продавчині магазину: подробиці
14:32, 19 червня 2023 р.

В Києві п'яний чоловік погрожував зброєю продавчині магазину: подробиці

В Києві п'яний чоловік погрожував зброєю продавчині магазину: подробиці

В Оболонському районі виник конфлікт серед відвідувачів. Продавчиня зробила їм зауваження, за що отримала погрозу пістолетом в обличчя.

Про це розповідає поліція Києва.

“До чергової частини Оболонського управління поліції надійшов виклик про те, що на проспекті Литовському у приміщенні магазину невідомий погрожував жінці пістолетом. По прибуттю на місце події дільничні та слідчо-оперативна група районного управління виявили чоловіка, якого затримала служба охорони магазину”, - йдеться в повідомленні.

В Києві п'яний чоловік погрожував зброєю продавчині: подробиціВ Києві п'яний чоловік погрожував зброєю продавчині: подробиці

Поліціянти з’ясували, що троє чоловіків напідпитку зчинили галас у приміщенні магазину, за що отримали зауваження від продачині. Один з них грубо відповів жінці, дістав з сумки пістолет та направив на не та інших відвідувачів. У подальшому жінка викликала службу охорони та поліцію.

Правоохоронці затримали зловмисника, яким виявився раніше судимий 39-річний мешканець Київщини.

“Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганські дії”, - додають в поліції. 

За скоєне чоловіку загрожує від трьох до семи років ув'язнення.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що на Київщині шахрай ошукав 96-річну бабусю, та виманив в неї 40 тисяч гривень. Деталі в матеріалі за посиланням.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини Києва #зловмисник #пістолет #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...