• Головна
  • В Києві сталася смертельна ДТП: подробиці
14:51, 14 червня 2023 р.

В Києві сталася смертельна ДТП: подробиці

В Києві сталася смертельна ДТП: подробиці

У  Солом’янському районі столиці водійка мікроавтобуса скоїла наїзд на чоловіка, який йшов пішоходним переходом. Від отриманих травм він помер на місці.

Про це повідомляє поліція Києва.

“Автопригода сталася сьогодні вранці на Великій кільцевій дорозі у Солом’янському районі столиці. На місце події виїжджали слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції”, - йдеться в повідомленні.

В Києві сталася смертельна ДТП

З'ясувалося, що 42-річна водійка мікроавтобуса «Volkswagen» не впоралась з керуванням та в'їхала в інший автомобіль «Volkswagen», за кермом якого був 19-річний хлопець, який їхав з пасажиркою.

Внаслідок аварії чоловік, який перетинав в цей час дорогу – загинув на місці. Пасажирка «Volkswagen» отримала травми. Її госпіталізували до лікарні.

В Києві сталася смертельна ДТП

Водійці мікроавтобуса слідчі оголосили про підозру у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває розслідування.

За скоєне підозрюваній загрожує строк від трьох до восьми років.

Раніше ми повідомляли, що СБУ викрила у Києві компанію, яка допомагала «росатому» будувати 5 АЕС у різних країнах.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб бути в курсі всіх подій Києва, столичного регіону та України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #новини Києва #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...