• Головна
  • У 420 школах Києва пролунає останній дзвоник: коли саме
11:54, 14 червня 2023 р.

У 420 школах Києва пролунає останній дзвоник: коли саме

У 420 школах Києва пролунає останній дзвоник: коли саме

Вже другій рік поспіль останній дзвоник у школах України та Києва буде проходити в умовах повомасштабної війни. Проте, у 420 школах столиці пролунає останній дзвоник.

Про це повідомляють в КМДА з покликанням на слова заступника голови КМДА Валентина Мондриївського.

Актуальні, важливі та перевірені новини Києва, Київщини та України в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь!

Так, останній дзвоник пролунає 15-16 червня. Єдиних рекомендацій, окрім заходів безпеки, закладам освіти не надавали, тож кожна школа окремо обиратиме зручний і безпечний формат випускних.

Свято останнього дзвоника вже другий рік поспіль буде проходити в умовах широкомасштабної війни, яку росія розв’язала проти України. Саме тому головною умовою цього свята стане підвищена безпека, – зазначив Мондриївський.

Нагадаємо, що цьогоріч через загрозу блекауту зимові канікули було подовжено до 27 січня, тому офлайн навчання у школах Києва завершиться 16 червня.

У 2023 році тільки з 9 та 11 класів випускається майже 50 тисяч школярів.

Нагадаємо, ми писали, що незабаром у київських школах пролунає останній у 2023 році дзвоник. Зазвичай столичний Департамент освіти дає рекомендації щодо дати завершення навчання.

Також розповідали, що мистецький ліцей «Зміна» комунальної власності у Дніпровському районі Києва для свого укриття закупив багатофункціональну електричну сковорідку за 743 тисячі гривень та пароконвекційну піч за 487 тисяч гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #школи #останній дзвоник #КМДА #школярі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...