• Головна
  • Розмінування Київської області може зайняти до 70 років
16:36, 13 червня 2023 р.

Розмінування Київської області може зайняти до 70 років

Розмінування Київської області може зайняти до 70 років

В Київській області піротехнічні служби успішно усунули небезпеку, яка пов'язана з майже 210 тисячами вибухонебезпечних предметів. Однак ще залишається близько 17 тисяч гектарів території, де необхідна ліквідація боєприпасів. За оцінками експертів, процес повного розмінування столичного регіону може зайняти від 30 до 70 років.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України.

У Київській області провели обстеження 4 690 об'єктів, майже 2 400 кілометрів доріг, 172 кілометри залізничних колій та 1 504 кілометри ліній електропередач. Однак для ефективного розмінування необхідна спеціалізована техніка та професійні фахівці, – наголосив глава КОВА.

Кравченко також зазначив, що вже розроблена дорожня карта розмінування в області.

Нагадаємо, ми повідомляли, що сапери ДСНС на городі у киянина вилучили крилату ракету Х-55. Її чоловік помітив, коли навідався до свого господарства.

Також розповідали про те, що у Київській міській державній адміністрації нагадали про заборону відвідувати ліси під час воєнного стану через можливість натрапити на вибухонебезпечні предмети.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #вибухонебезпечні предмети #розмінування #сапери #ДСНС
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...