• Головна
  • Важливість регулярної здачі аналізів на рівень цукру у крові
Новини компаній
11:00, 13 червня 2023 р.

Важливість регулярної здачі аналізів на рівень цукру у крові

Новини компаній
Важливість регулярної здачі аналізів на рівень цукру у крові, фото-1

З сьогоднішнім розмаїттям солодощів важко втриматись від якогось смаколика. І наче відомо, що надмірне споживання десертів призводить до проблем з підшлунковою залозою, але все ж таки хочеться себе потішити чимось смачним. В принципі, в цьому немає нічого поганого, головне – вчасно перевіряти кров на рівень глюкози. Зробити це можна в найближчому лабораторному офісі мережі «Медична лабораторія CSD LAB» https://www.csdlab.ua/analyzes/.

Звичайно, робити подібні обстеження варто не лише тим, хто полюбляє солодощі. Захворіти цукровим діабетом може будь-яка людина, що знаходиться в групі ризику. До даної категорії відносяться люди:

  • Які мають генетичну схильність;
  • Страждають на надмірну вагу, зокрема на ожиріння;
  • Ведуть сидячий образ життя, фактично без фізичної активності.
Важливість регулярної здачі аналізів на рівень цукру у крові, фото-2

Наявність цих факторів, навіть всіх трьох, ще не означає, що на людину обов’язково очікує цукровий діабет. Але зробити аналіз крові на глюкозу дуже бажано. Як мінімум, обстеження дозволить впевнитись у тому, що рівень цукру в нормі, а як максимум – вчасно вжити заходів, почати лікування ще на початковому етапі хвороби. Дане обстеження проводиться доволі просто, а результати приходять швидко. Для людей літнього віку це взагалі стандартна щорічна діагностика аби вчасно попередити можливі проблеми.

Як підготуватись до обстеження

Медична лабораторія проводить обстеження на рівень глюкози всім бажаючим клієнтам. Мати направлення від лікаря зовсім не потрібно. Більш того, діагностику можна пройти завчасно, до відвідування поліклініки, щоб не марнувати час.

Важливість регулярної здачі аналізів на рівень цукру у крові, фото-3

Приводом для обстеження можуть стати наступні фактори:

  • Раптове зниження або, навпаки, збільшення маси тіла;
  • Постійне відчуття сухості у роті, спрага;
  • Слабкість, знесилення без видимих на це причин;
  • Сповільнення загоєння порізів, поранень;
  • Часті позиви в туалет, збільшене сечовиділення.

При виявленні даних симптомів варто якомога швидше звернутись до лікаря. Або ж здати аналізи у CSD LAB https://www.csdlab.ua/analyzes/analiz-krovi, і пройти консультацію безпосередньо в лабораторному офісі для інтерпретації результатів.

Важливість регулярної здачі аналізів на рівень цукру у крові, фото-4

Якщо дотримуватись вказаних рекомендацій, то можна розраховувати на максимально точні результати. В іншому випадку можливі похибки, які складуть неправильну клінічну картину і, як наслідок – негативно вплинуть на призначення курсу лікування.

Чому звертаються до CSD LAB

CSD LAB є відомою в Україні медичною лабораторією. Тут можна здати будь-які аналізи, як загального характеру, так і спеціалізовані. Завдяки великому розмаїттю сучасного обладнання також проводяться рідкісні обстеження, які неможливо пройти в звичайній поліклініці.

Забір крові на глюкозу проводиться у комфортній обстановці, а мед персонал повністю дотримується правил санітарної безпеки, використовує одноразові стерильні інструменти. На деякі аналізи пропонуються суттєві знижки, що дозволяє заощадити у випадку обмеженого бюджету.

Важливість регулярної здачі аналізів на рівень цукру у крові, фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...