• Головна
  • Без сирен та обстрілів: на київщині провели свято для українських дітлахів
Новини компаній
17:00, 12 червня 2023 р.

Без сирен та обстрілів: на київщині провели свято для українських дітлахів

Новини компаній

У центрі сімейного дозвілля BOX PARK відбувся захід на якому виступили Люся Кава, Софія Єгорова, MOROZOVA та вихованці ТО «ПАПРАДІЗ».

У цей надважкий для України час найважливішим є ментальне здовов’я наших дітей, їх захист та безпека. І хоча б на мить відволікти наших маленьких героїв від щоденних терористичних атак та звуків сирени у Центрі сімейного дозвілля BOX PARK влаштували для малечі справжнє свято з концертом, аніматорами та подарунками.

Завітали в гості не лише дітлахи Києва та Київщини але і дітки із міста Ірпінь! Така зустріч стала можливою завдяки партнерам заходу ТМ ZINKA, компанії БКК та Асоціації жінок України «Дія» Приірпіння та Віолетті Дворніковій, яка є головою ціїє громадської організації.

В рамках заходу відбувся великий концерт за участю українських зірок, вихованців творчого об’єднання ПАРАДІЗ та відбулась благодійна акція «BARVINOK», під час якої українська малеча малювала листи подяки нашим захисникам, які проходять реабілітацію у Центральному Військовому Шпиталі міста Києва.

«Цей проєкт із перших днів був створений для сім’ї, дітей та дорослих! BOX PARK – це територія затишку та безпеки для нашої малечі! Як батько двох дітей, я намагаюся зробити все можливе аби наше майбуинє було щасливими і здоровим! Ми і надалі будемо влаштовувати подібні заходи аби радувати наших дітлахів та їх батьків!, - говорить ресторатор Ігор Савчук. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...