• Головна
  • У Києві з озера рятувальники дістали тіло чоловіка, – ФОТО
10:28, 12 червня 2023 р.

У Києві з озера рятувальники дістали тіло чоловіка, – ФОТО

У Києві з озера рятувальники дістали тіло чоловіка, – ФОТО

У Києві 10 червня стався трагічний випадок. Так, в озері «Сонячне», що в Дарницькому районі столиці рятувальники дістало тіло потопельника.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у м. Києві.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

10 червня, о 14:42 до Служби порятунку 101 від правоохоронців надійшло повідомлення про те, що в озері «Сонячне», неподалік вул. Драгоманова, 5, що у Дарницькому районі столиці, у воді знаходиться тіло людини, – розповіли рятувальники.

Водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення дістали тіло чоловіка, що знаходилось на глибині 6 м та на відстані 35 м від берега з води та передали його правоохоронним органам, які будуть встановлювати причини та обставини трагічного випадку.

Шановні кияни та гості столиці, дотримуйтесь правил безпеки під час відпочинку на воді та біля неї, бережіть себе та своїх близьких, а у разі виникнення будь-якої надзвичайної події, телефонуйте за номером «101»! – закликали в ДСНС.

У столиці рятувальники дістали тіло чоловіка з озера «Сонячне», ГУ ДСНС у м. Києві

У столиці рятувальники дістали тіло чоловіка з озера «Сонячне», ГУ ДСНС у м. Києві

Нагадаємо, ми розповідали про те, що 30 травня, близько 7 години ранку в озері, яке розташоване в Голосіївському районі, потонув чоловік.

Також писали, що в Оболонському районі Києва в четвер, 25 травня, на озері Горащиха потонув чоловік. Тіло загиблого виявили на глибині 8 метрів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #потопельник #водолази #ДСНС #рятувальники #озеро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...