• Головна
  • На Центральному вокзалі Києва з’являться ліфти для людей з інвалідністю
15:32, 11 червня 2023 р.

На Центральному вокзалі Києва з’являться ліфти для людей з інвалідністю

На Центральному вокзалі Києва з’являться ліфти для людей з інвалідністю

На Центральному вокзалі Києва з'являться ліфти для людей з інвалідністю. Роботи з облаштування двох ліфтів вже почали біля першої платформи.

Про це повідомляє «Великий Київ».

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Доступ до цих ліфтів буде цілодобовий та безперешкодний для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Ними люди зможуть дістатися потягів і конкорсу.

Встановлення ліфтів забезпечить доступ до конкорсу з центральної частини вокзалу, а також надасть можливість доступу до міського транспорту на Південному вокзалі. Запустити ліфти в роботу планують вже в цьому році.

В «Укрзалізниці» також є плани щодо розміщення одного ліфта зі східної сторони конкорсу та двох спарених ескалаторів із західної сторони конкорсу на платформах №2, 3, 4, 5, 6, 7. Також платформу № 2 планують підняти до високого рівня.

Як ми писали, почне курсувати новий поїзд №248/247 Одеса - Київ. маршрут якого пролягатиме через Черкаси.

Також повідомляли, що компанія «Укрзaлізниця» задля розширення прямого сполучення між двома столицями – Києвом тa Вaршaвою, – 31 травня, зaпустила в рейс тестовий поїзд, сформовaний з 14 стaндaртних вaгонів, щоб нaрешті отримaти погодження від польської сторони.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #Укрзалізниця #ліфти #перон #люди з інвалідністю
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...