• Головна
  • Киянин створює музичні інструменти з меблів зі смітника: як вони виглядають, - ФОТО
15:51, 9 червня 2023 р.

Киянин створює музичні інструменти з меблів зі смітника: як вони виглядають, - ФОТО

Киянин створює музичні інструменти з меблів зі смітника: як вони виглядають, - ФОТО

Киянин Богдан Тодчук працює програмістом. Але з дитинства обожнював музику. Після Революції гідності хлопець захопився ресайклінгом, і вирішив спробувати зробити зі старих меблів музичні інструменти.

Про це повідомляє телеканал “Дім”.

За словами Богдана, якість виготовлених ним гітар навіть краща за ті, які продаються в магазинах, адже інструмент має набагато кращий звук.

"Дошки, які сушаться в мікрохвильовці, втрачають свою структуру. Для того, щоб зробити класний інструмент, треба, щоб дерево було висушене в природних умовах. І тоді я згадав про меблі, які люди викидають на смітники. Вони з твердих порід деревини. Можна постукати і почути, як воно звучить", — розповідає Богдан.

Першу гітару Богдан створив в підлітковому віці з ніжок старого стола на домашньому балконі. Тоді він намагався продати свій виріб на фестивалі, та справи йшли не дуже вдало. Втім, на заході киянин зустрів однодумця, який допоміг йому з майстернею. Богдан займається там улюбленою справою у вільний від роботи час.

Зараз хлопцю вже не потрібно шукати меблі на смітниках, адже друзі і знайомі приносять їх самі. Окрім гітар, Богдан створює й інші музичні інструменти, зокрема, контрабаси.  Виготовлення одного інструменту займає близько півроку.

Зараз Богдан продає свої вироби через сторінку в соціальній мережі. А з початку повномасштаної війні всі кошти з продажу перераховує на допомогу українським військовим.

Відео по темі:

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що вперше за час війни в Київ доправили гелікоптером донорський орган пацієнту. Всі подробиці в матеріалі за посиланням.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Києва #гітара #музичні інструменти #ресайклінг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...