• Головна
  • В Києві відновили роботу три бюветні комплекси: адреси та деталі
13:54, 7 червня 2023 р.

В Києві відновили роботу три бюветні комплекси: адреси та деталі

В Києві відновили роботу три бюветні комплекси: адреси та деталі

В столиці відновили роботу два бювета у Деснянському районі, та один - у Печерському.

Про це розповіла директорка спеціалізованого водогосподарського комунального підприємства «Київводфонд» Світлана Козловська, пише офіційний портал Києва.

Повідомляється, що бюветний комплекс на вул. Каштановій, 7 через незадовільну якість води припинив працювати в 2019 році. Але цього року, після довготривалої промивки, якість води відповідає всім нормам, і тепер функціонує в повному обсязі.

В Києві відновили роботу декілька бюветних комплексів

З тієж причини з 2014 року був закритий бювет на вул. Радистів, 47. В 2023 році спеціалісти промили свердловину та встановили системи доочистки води. Тепер якість води в бюветному комплексі повністю відповідає вимогам ДCaнПін.

З травня 2022 року не працював бюветний комплекс на вул. Михайла Омеляновича-Павленка, 1-5. Причиною цього стала відсутність підключення електроживлення.  З 26 травня 2023 року після всіх необхідних маніпуляцій бювет відновив роботу.

“На бюветних комплексах також відремонтовано альтанки, полагоджено водорозбірні колонки та встановлено нові, де водорозбір не підлягав ремонту. Відремонтовано дах, а навколо комплексів та сходах альтанок облаштовано ФЕМ покриття”, - додала Світлана Козловська.

Раніше ми писали про те, де в столиці можна пройти курси з першої домедичної допомоги. Подробиці за посиланням.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #бювет #відновлення роботи #новини Києва
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...