• Головна
  • Animal Clinic отримала нагороду Ukrainian Business Award 2023 як найкраща ветеринарна клініка
Новини компаній
11:00, 6 червня 2023 р.

Animal Clinic отримала нагороду Ukrainian Business Award 2023 як найкраща ветеринарна клініка

Новини компаній
Animal Clinic отримала нагороду Ukrainian Business Award 2023 як найкраща ветеринарна клініка, фото-1

Мережа ветеринарних центрів Animal Clinic керується принципами гуманності та професіоналізму. Ветеринарні лікарі якісно та ефективно надають медичну допомогу домашнім тваринам, дотримуючись високих стандартів США, де й було запозичено підхід до сервісу.

До переліку переможців Ukrainian Business Award увійшла Animal Clinic, ставши найкращою ветеринарною клінікою року. Це нагорода за високу якість надаваних послуг, лікування тварин за технологіями на рівні гуманної медицини, проведення складних операцій, у тому числі малоінвазивних, наявність власної лабораторії та іншого надсучасного оснащення.

Animal Clinic отримала нагороду Ukrainian Business Award 2023 як найкраща ветеринарна клініка, фото-2

Важливу роль в обранні Animal Clinic фаворитом серед ветклінік зіграло новаторство, покликане дієво допомагати пацієнтам. Це перша ветеринарна клініка України, яка почала здійснювати плазмотерапію тваринам. Такий підхід до професійної діяльності виводить українську медицину на новий, високий рівень.

Саме завдяки всім цим перевагам Animal Clinic стала для багатьох киян та мешканців Київської області єдиною ветеринарною клінікою, якій хочеться довірити свого вихованця.

Animal Clinic отримала нагороду Ukrainian Business Award 2023 як найкраща ветеринарна клініка, фото-3

Як зазначає директорка мережі ветеринарних центрів, Олена Ігорівна Таран, перемогою в Ukrainian Business Award Animal Clinic завдячує високій кваліфікації лікарів, невпинному технічному вдосконаленню та індивідуальній турботі про кожного пацієнта.

«Наша команда завжди рухається вперед. Це стосується не лише регулярного підвищення кваліфікації фахівців в Україні та за кордоном, а й розширення діагностичних та лікувальних можливостей наших ветклінік. Ми переконані, що комплексний підхід забезпечує ефективність лікування тварин, саме тому приділяємо багато уваги діагностиці та придбанню потрібного для неї обладнання».

Animal Clinic отримала нагороду Ukrainian Business Award 2023

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...