• Головна
  • Депутата Київської міської ради Трубіцина оголошено в міжнародний розшук
17:17, 5 червня 2023 р.

Депутата Київської міської ради Трубіцина оголошено в міжнародний розшук

Депутата Київської міської ради Трубіцина оголошено в міжнародний розшук

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) про оголошення в міжнародний розшук депутата Київської міськради, обвинуваченого в отриманні хабаря.

Про це повідомили в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України.

Зазначається, що Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання САП про оголошення депутата в розшук. Суд зважив на системні неявки обвинуваченого у судові засідання і наявність підтвердженої інформації про перетин кордону указаною особою та задовольнив клопотання у повному обсязі.

У САП нагадали, що фігуранта звинувачують в отриманні 1,39 млн грн хабаря. Незабаром суд також розгляне клопотання про звернення в дохід держави застави у майже 10 млн грн та обрання депутату запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також розповідали про те, що працівники поліції викрили ще одну корупційну схему, до якої причетні посадові та службові особи державних органів. Правоохоронці встановили, що посадовець КМДА продавав торгові місця на ринках столиці.

Крім того, писали, що на Київщині заступник голови міськради попався на хабарі. За винагороду у 1300 доларів США чоловік обіцяв приватному підприємцю забезпечити безперешкодну передачу в оренду земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #САП #хабар #депутат #Київміськрада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...