• Головна
  • У застосунку "Київ Цифровий" з'явилася офлайн-мапа укриттів: як вона працює
13:56, 2 червня 2023 р.

У застосунку "Київ Цифровий" з'явилася офлайн-мапа укриттів: як вона працює

У застосунку "Київ Цифровий" з'явилася офлайн-мапа укриттів: як вона працює

Завдяки оновленню застосунку кияни зможуть знайти найближче укриття без доступу до інтернету.

Подробиці повідомляють в застосунку “Київ Цифровий”.

Дякуємо, що залишаєтеся незламними — хоч в онлайні, хоч в офлайні. Ваша безпека не має залежати від доступу до інтернету, тому користуйтеся мапою укриттів. Мапа автоматично завантажиться та працюватиме в офлайні, аби ви могли дістатися до укриття будь-що. Відкривайте сервіс «Мапа укриттів» і вибирайте найближче.

Якщо укриття немає, чи воно закрите, ви можете повідомити про це, натиснувши на інформаційній картці “Поскаржитися на укриття”. Про рух транспорту та інші питання можна дізнатися в розділі "Часті питання".

"Інтернет не потрібен, аби дізнатися, до котрої працює транспорт чи які мости відкриті для авто. Вибирайте «Часті питання» та знаходьте відповіді без Wi-Fi", - додають в застосунку.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що в Києві правоохоронці затримали трьох посадовців та охоронця медзакладу, поблизу якого під час повітряної тривоги загинули люди, оскільки не змогли потрапити в укриття. Подробиці в материалі за посиланням.

Актуальні, важливі та актуальні новини Києва, столичного регіону та України в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Києва #укриття #всі новини #новини #Київ Цифровий #офлайн-мапа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...