• Головна
  • У Київській області двоє дівчат допомагали вносити дані ухилянтів у систему "Шлях", - ВІДЕО
17:45, 1 червня 2023 р.

У Київській області двоє дівчат допомагали вносити дані ухилянтів у систему "Шлях", - ВІДЕО

У Київській області двоє дівчат допомагали вносити дані ухилянтів у систему "Шлях", - ВІДЕО

На Київщині правоохоронці викрили двох дівчат, які можуть бути причетними до незаконного переправлення призовників через кордон. Свої послуги вони оцінювали від 4 до 7 тисяч доларів США.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Київщини.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Скоріше долучайтесь та читайте новини Києва, столичного регіону та України, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Незаконно переправляли осіб через державний кордон. Двоє дівчат віком 18 та 21 рік підшукували через мережу інтернет чоловіків призовного віку, які бажали виїхати з України. Свої послуги вони оцінювали від 4 до 7 тисяч доларів США, – розповіли в поліції.

Зазначається, що зловмисниці були активними учасниками організованої групи і проводили онлайн-бесіди в Telegram. Вони надавали свої поради щодо можливості незаконного перетину кордону. Також вони вносили дані клієнтів до бази "Шлях".

За фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України відкрито кримінальне провадження, а затриманих повідомили про підозру.

За скоєне жінкам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, ми розповідали раніше, що у Києві правоохоронці викрили чоловіка із посвідченням адвоката, який за допомогою підроблених довідок допомагав ухилянтам переправлятись за кордон. Загальна вартість таких «послуг» становила 250 тисяч гривень.

Також писали про те, що у Києві затримали голову ВЛК, який за гроші оформляв своїм "клієнтам" документи про зняття з військового обліку за станом здоров’я.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #поліція #ухилянти #кримінал #система "Шлях"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...