• Головна
  • До Дня захисту дітей в Києві провели свято для дітей-сиріт
Новини компаній
15:00, 1 червня 2023 р.

До Дня захисту дітей в Києві провели свято для дітей-сиріт

Новини компаній

З нагоди Дня захисту дітей благодійний фонд «Fenyx Group» організував свято для вихованців Київського центру соціально-психологічної реабілітації дітей №1. Загалом в закладі проживає 83 дитини віком від 3 до 17 років, для яких команда волонтерів організувала справжнє свято.

Діти розважалися з аніматорами, грали в настільні ігри, футбол, проходили майстер-класи та їли смачну піцу. Окрім цього, організатори попіклувалися про всі вікові категорії дітей і подарували відповідні подарунки. Так, дорослим хлопцям дісталися боксерські рукавички, а для малечі іграшки та настільні ігри.

До Дня захисту дітей в Києві провели свято для дітей-сиріт, фото-1

«Мені дуже сподобалося свято, ми грали в футбол, їли піцу і мені подарували футбольний м’яч. Це був дуже веселий день, ми класно провели час», - поділився своїми враженнями 12-річний Андрій

Але найголовнішим є живе спілкування та тепло, якими з дітлахами поділилися волонтери з команди Fenyx Group.

До Дня захисту дітей в Києві провели свято для дітей-сиріт, фото-2

«Ми вже не перший рік опікуємося цим дитячим закладом. До повномасштабної війни це був наш основний напрям допомоги, але навіть під час війни діти залишаються дітьми й нам всім потрібно про це пам’ятати та дарувати їм тепло», - наголосила на важливості приділяти увагу дітям-сиротам Анастасія, волонтерка команди Fenyx Group

БФ «Fenyx Group» засновано у 2020 році. До повномасштабного вторгнення організація опікувалась декількома дитячими будинками Києва. Після 24 лютого команда фонду кинула всі зусилля на підтримку ЗСУ та цивільного населення.

До Дня захисту дітей в Києві провели свято для дітей-сиріт, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...