• Головна
  • Депутатка Київради «під наркотиками» збила жінку та звинуватила УПЦ МП
10:11, 24 травня 2023 р.

Депутатка Київради «під наркотиками» збила жінку та звинуватила УПЦ МП

Депутатка Київради «під наркотиками» збила жінку та звинуватила УПЦ МП

23 травня Київська міська прокуратура повідомила про підозру водійці авто, яке потрапило в ДТП восени 2022 року. При цьому стверджується, що депутатка була у стані наркотичного сп'яніння.

Про це йдеться в повідомленні Київської міської прокуратури в Telegram-каналі.

Долучайтесь та читайте ще більше новин в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Підозру вручено за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу. Стаття стосується порушень ПДД у стані сп'яніння або під дією інших речовин.

Подія відбулась у центрі столиці - на перехресті просп. Бандери та вул. Богатирської. У бік Дніпра рухалось авто марки Volkswagen Polo. У певний момент авто наблизилось до нерегульованого пішохідного переходу, яким рухалась пішоходка. Авто збило її: жінка отримала тяжкі ушкодження, – описали в прокуратурі ДТП.

Перелічуються травми постраждалої:

  • екстракція зубів;
  • перелом плеча;
  • перелом щелепи;
  • закрита черепно-мозкова травма та ін.

Суд обрав запобіжний захід: підозрювана перебуватиме під домашнім арештом терміном на 2 місяці. При чому вдома вона має бути увечері та вночі - з 20:00 до 6:00.

Між тим депутатка опублікувала свою позицію щодо розслідування.

Водійка – Ярина Ар'єва, депутатка від партії «Європейська солідарність» у Київській міській раді.

Спершу жінка пояснила, що відбулось 27 листопада. За її словами, подія сталась пізно увечері під час блекауту – тобто дорога була неосвітлена. На дорогу «вибігла» пішоходка – «раптово». Ар‘єва не встигла зреагувати і сталось ДТП – вона відчуває провину через скоєне і потім допомагала потерпілій з лікуванням.

Однак, наполягає Ар'єва, вона не була у стані наркотичного сп'яніння – це підтвердила експертиза. Тому їй дивно, що через пів року з'явилось таке обвинувачення.

На завершення припускає, що до дій поліції можуть бути причетні церковники УПЦ МП, оскільки вона активно боролась проти московської церкви і вони їй за це намагаються помститись.

Ми писали раніше про те, що п’яний водій BMW, який на смерть збив сімейну пару під Білою Церквою, виявився депутатом Рокитнянської селищної ради. Його звати Олександр Литвин.

Також розповідали, що правоохоронці у Києві затримали нетверезу водійку, яка роз’їжджала під час комендантської години без документів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #ДТП #депутатка #Ярина Ар‘єва #наркотики #підозра #аварія #пішохід #наркотики
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...