• Головна
  • Ексклюзивні аромати та технології: повний гід по картриджу Elf Bar RF350
Новини компаній
11:00, 23 травня 2023 р.

Ексклюзивні аромати та технології: повний гід по картриджу Elf Bar RF350

Новини компаній

Багаторазові под-системи справедливо користуються величезною популярністю у любителів паріння. У порівнянні з одноразками вони економічніші у використанні, та й можливість не обмежувати себе у виборі жижі цінна сама по собі. Зрозуміло, що комусь не подобається необхідність самостійно поповнювати запас рідини і періодично заряджати акумулятор. Ну тоді є сенс повернутися до одноразових електронних сигарет. Ті ж, хто любить експериментувати і звик вибирати тільки найкраще, віддають перевагу найякіснішим і найцікавішим моделям багаторазових pod-систем відкритого типу.

Такі пристрої зовні не відрізняються від одноразок — настільки ж компактні та яскраві, але стильніші та практичніші у використанні. Адже життєвий цикл таких девайсів набагато довше. Ось тільки сам по собі ПОД ніщо, якщо до нього не приєднати картридж. Саме в такому знімному контейнері зберігається жижа, і відбувається процес її перетворення на пару. По суті картридж є тією самою "робочою конячкою", яка дозволяє любителю паріння отримувати задоволення, вдихаючи ароматну пару. Тобто від якості виготовлення такого розхідника і технологій, що використовуються при цьому, безпосередньо залежить отримуваний результат.

На думку багатьох експертів у своєму класі пристроїв саме картридж Elf Bar RF350 забезпечує еталонну точність передачі смаку, робить аромати неймовірно насиченими та яскравими. Такий собі недосяжний для конкурентів ідеал, до якого всі прагнуть, але далеко не кожен може похвалитися рішенням поставленого завдання. Давайте розглянемо, так би мовити, більш прискіпливо, можливості картриджа від китайського бренду і з'ясуємо, чим він такий особливий.

Ексклюзивні аромати та технології: повний гід по картриджу Elf Bar RF350, фото-1

Те, що видає на-гора ароматну пару: картридж Elf Bar RF350 "у всій красі"

Картридж продається порожнім, що є цілком логічним, оскільки він призначений для багаторазових pod-систем відкритого типу. Якщо говорити про моделі, то розхідник підходить до дуже популярних пристроїв для паріння Elf Bar RF350 і Elf Bar Mate 500. Однак, по суті, вони являють собою лише стильну оболонку, оскільки все таїнство перетворення жижі в пару відбувається саме в картриджі. Він одягається зверху і виглядає як невеликий прямокутник чорного кольору, виготовлений із пластику та полікарбонату.

Хоча формально конструкція картриджів всіх под-систем однакова, Elf Bar RF350 є інноваційним технічним рішенням, де застосовані інженерні розробки та ноу-хау фахівців бренду. Але давайте не забігатимемо вперед і докладніше розглянемо конструктивні особливості даної моделі:

  • У под-системах випарна камера і резервуар для зберігання жижі об'єднані. Це дозволило зменшити розміри пристрою для паріння, зробити його компактним та стильним.
  • Англійське слово pod (у перекладі - контейнер або відсік) дало назву цілого класу систем. Знімний картридж і є цим самим подом - справжнім "серцем" пристрою для паріння.
  • За формування пари відповідає койл - спіраль, обмотана ватою, щоб запобігти підгорянню. Рідина для паріння повинна повністю просочувати койл і вату, інакше відчуття гіркоти в роті не уникнути.
  • У цій моделі використовується подвійна спіраль опором 1,2 Ом. Вона нагріває жижу, яка випаровується і вдихається любителем паріння. Саме інноваційне рішення застосувати подвійний койл сприяло покращенню точності смакопередачі та підвищенню насиченості ароматів.
  • Для додаткового покращення смакових характеристик використовується тонкий повітропровід у вигляді трубки. Через нього завдяки затягуванню пар надходить в організм людини, а геометричні розміри і форма повітроводу дозволяють сформувати саме сигаретну тягу.
  • Активізується пристрій для паріння по затяжці - жижа нагрівається, випаровується і втягується любителем паріння. Все дуже просто, але як смачно!

Що отримуємо в сухому залишку, вірніше у клубах ароматної пари?

Картридж Elf Bar RF350 - це надійний інструмент отримання ексклюзивних ароматів з ідеальним смаком. Якщо ви любите експериментувати зі смаками і досягати унікального результату, то кращого пристрою для подібних досліджень просто не знайти. Втім, і використання фабричних рідин не розчарує — все-таки це Ельф Бар, де насиченість і яскравість смаку зведені чи не в ранг божеств, яким поклоняються фахівці бренду, забезпечуючи неповторні відчуття в будь-якій випущеній моделі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...