• Головна
  • Здобувай нову професію з курсами перукаря у Дніпрі!
Новини компаній
17:00, 22 травня 2023 р.

Здобувай нову професію з курсами перукаря у Дніпрі!

Новини компаній

Недарма кажуть, що вчитися ніколи не пізно. Це дійсно так. Більше того, є низка професій, освоїти які можна практично у будь-якому віці – було б бажання. До них, безумовно, належить така спеціалізація як майстер зі створення зачісок. Хтось скаже: так це ж звичайнісінький перукар — хіба така професія здатна принести серйозний дохід? Так, ще який!

Справа в тому, що в наш час люди дуже трепетно та уважно ставляться до створення привабливого образу. А зачіска тут грає одну із ключових ролей. Тож, за великим рахунком, добрий майстер ніколи не залишиться без роботи. Як кухар, пекар, косметолог тощо. Перелік необхідних у будь-якій ситуації професій можна продовжувати і надалі. Але ми сьогодні поговоримо про те, як здобути нову професію, закінчивши курси перукаря — наскільки реально та швидко це можна здійснити у Дніпрі?

Здобувай нову професію з курсами перукаря у Дніпрі!, фото-1

А я піду в перукарі — хай мене навчать

Свого часу професія цирульника була абсолютно незаслужено висміяна у гучному та неймовірно популярному фільмі “За двома зайцями”, поставленому за п'єсою Михайла Старицького. А тим часом таких невдалих пройдисвітів, як головний герой Свирид Голохвостий, вистачає в будь-якій професії. Насправді мати свою цирюльню або працювати там як майстер завжди вважалося справою прибутковою і вигідною. Нічого не змінилося і зараз.

При цьому опанувати ази професії просто з нуля цілком реально на спеціалізованих курсах перукаря. Якщо хтось думає, що для цього потрібні якісь особливі здібності та приховані таланти, то дуже помиляється. Ні, звичайно, у майстра мають бути вроджене почуття смаку та бажання працювати у сфері послуг. Також важливо розуміти, що хороший перукар — це ще й тонкий психолог, який вміє спілкуватися з людьми та інтуїтивно відчуває їхні проблеми. А ось решту, тобто технічну сторону справи, можна осягнути на хороших курсах, тривалість яких в залежності від наповненості і глибини занурення в теми триває від 2 до 8 місяців.

Чи можна за такий, загалом, невеликий термін навчити абсолютно непідготовлену людину догляду за волоссям, основним технікам стрижки, способам фарбування та укладання волосся? Безумовно, адже навчання у солідному навчальному центрі включає як теоретичні, так і практичні заняття. Причому на практиці приділяється достатньо уваги тому, щоб повний новачок після отримання диплому міг без побоювань за кінцевий результат працювати в перукарні або салоні краси.

І ще один момент — хороші курси запрошують у якості викладачів лише досвідчених практикуючих майстрів, які вже досягли в професії певного успіху і готові поділитися своїми знаннями та вміннями з учнями. Більше того, такі люди мають достатні педагогічні навички, тому що не завжди чудовий майстер одночасно є терплячим і уважним учителем. Також слід мати на увазі, що для якіснішого освоєння матеріалу та отримання всіх необхідних практичних умінь бажано, щоб у складі навчальної групи було не більше 3–5 осіб. В ідеалі варто взагалі відвідувати індивідуальні заняття. Хоча багато випускників, навпаки, кажуть, що наявність “конкурентів” допомагає зібратися та з подвоєною енергією виконувати вказівки викладача.

На курси не лише за новою професією

Курси перукаря - розумний вибір для різних категорій слухачів:

  • Охочих знайти нову високооплачувану та цікаву професію.
  • Практикуючих майстрів з метою підвищення рівня кваліфікації чи освоєння нових технік та напрямків.
  • Дівчат та жінок, які хотіли б оволодіти базовими знаннями та навичками перукарської майстерності для особистого використання.

Всі, хто закінчує повний курс навчання і повністю освоює представлений на заняттях матеріал, знайти роботу не важко. Адже справжні професіонали завжди цінуються! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...