• Головна
  • Поліція показала уламки ракет, якими росія намагалася атакувати столицю
10:31, 18 травня 2023 р.

Поліція показала уламки ракет, якими росія намагалася атакувати столицю

Поліція показала уламки ракет, якими росія намагалася атакувати столицю

Після масованої ракетної атаки поліцейські виявили на Київщині великі уламки ворожої ракети.

Фото показав головний поліцейський області Андрій Нєбитов.

росія знову намагалася вразити ракетами нашу столицю. Завдяки професійним діям бійців ППО ЗСУ плани ворога вчергове провалились, - написав він.

"Наразі поліцейські проводять огляди місць падіння уламків і фіксують пошкодження. На даний час суттєвих руйнувань не зафіксовано, травмованих осіб немає. Наголошую, завжди дотримуйтесь заходів безпеки повітряної тривоги. Нагадую, що у разі виявлення уламків ракет, БПЛА, інших невідомих предметів ні в якому разі не торкайтеся їх, повідомте на спецлінію «102», по можливості обмежте доступ сторонніх осіб до місця події і чекайте на прибуття спеціальних служб", - додав Нєбитов.

Нагадаємо, цієї ночі росія здійснила девʼятий за ліком повітряний напад на столицю з початку травня. Цього разу атака була здійснена із стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, Ту-160 з району Каспію, ймовірно - крилатими ракетами типу Х-101/555. Після запуску ракет, ворог задіяв над столицею свої розвідувальні БпЛА.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #ракети # уламки #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...