• Головна
  • Купити двокімнатну квартиру в Києві: ТОП-7 варіантів до $ 35 000
08:33, 18 травня 2023 р.

Купити двокімнатну квартиру в Києві: ТОП-7 варіантів до $ 35 000

Купити двокімнатну квартиру в Києві: ТОП-7 варіантів до $ 35 000

З початку війни на ринку нерухомості спостерігався повний хаос: квартири то дорожчали, то дешевшали, а знижки сягали навіть 70%. Наразі гостра фаза «лихоманки» пройшла, і ціни більш менш стабілізувалися, хоча так і не досягли своїх довоєнних показників.

У середньому, порівняно з довоєнним періодом, житло подешевшало на 10-15%, а в дорогому сегменті навіть до 30%.

Журналісти 44.ua зібрали ТОП-7 варіантів двокімнатних квартир вартістю до $35 000

2к сталінка у Голосіївському районі

33 500 $

У Голосіївськму районі, на вулиці Науки, 42/1, корпус 9 продається 2к квартира. Вона розташована на 3-му поверсі триповерхового будинку. Загальна площа квартири 32 кв.м. - складається з двох окремих кімнат з вбудованими шафами, сумісного санвузла з кафельною підлогою та невеликої кухні з газовою плитою.

Є відокремлена кладовку та відгороджену решіткою на замку площу для взуття та речей. У дворі є дитячий садок, два футбольних поля та спортивну площадку. Поруч знаходяться ліс та озера, що створює прекрасні умови для відпочинку на природі. Зазначається, що її розташування дуже зручне: поруч зупинка громадського транспорту, а до метро Деміївська - три зупинки, до ВДНХ 15 хвилин маршруткою.

Двокімнатна на Святошино

35 000 $

По вулиці Сім'ї Стешенків, 9 на першому поверсі п’ятиповерхового будинку продається 2-кімнатна квартира з ремонтом. Поруч зупинка трамваю та маршрутного таксі. Зазначається, що квартира гарно підійде під офіс чи магазин, адже є окремий вхід. Оголошення від агентства.

2к квартира у Святошинському районі

35 000 $

На Борщагівці по вулиці Литвиненка-Вольгемута продається 2к квартира на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 52 кв.м. 30 кв.м -житлова площа, 7 кв.м - кухня, кімнати роздільні, санвузол - роздільний, балкон -9 кв.м. Зазначається, що квартира в хорошому стані, паркет у двох житлових кімнатах, відмінне планування. Хороша інфраструктура та транспортна інфраструктура - школа, дитячий садок, швидкісний трамвай, прямі рейси комунальних автобусів та маршрутних таксі до двох станцій метро, продуктові магазини, ринок, паркова зона. Оголошення від агентства.

2 к квартира біля метро Дорогожичі

35 000 $

Продається двокімнатна квартира на Ольжича, 14а поблизу метро Дорогожичі. Цегляний будинок у дворі, тихо, зелено. Приміщення на Цокольному Поверхі. Висота стелі 2,72 м. Зазначається, що в квартирі виконано якісний ремонт, на підлозі ламінат, ковролін, плитка. Квартира тепла та світла. Функціональне планування: дві кімнати, окрема кухня, окремий санвузол.

Приміщення мебльоване та оснащене побутовою технікою. Повноцінні вікна над рівнем землі, на вікнах встановлені ґрати. Нежитловий фонд. Розвинена інфраструктура мікрорайону, поряд парк, станція метро "Дорогожичі" – 10 хвилин пішки. Оголошення від агентства.

2к квартира у Подільському районі

31 000 $

Продається 2к квартира, вул. Осиповського, у затишному, зеленому районі із чистим повітрям на Виноградарі загальна площа 32.40. Знаходиться на 1-му поверсі 3-х поверхової будівлі. Будинок цегляний. Кімната 1 - 6.10 кв. Кімната 2 - 15.30 кв. Кухня 5.50 кв. Санвузол 5.10 кв. Є місце для прогулянок з дітьми та домашніми тваринами.

Оголошення від агентства.

2к кв в Голосіївському районі ЖК Деміївський квартал

34 000 $

Продається двокімнатна квартира на вул. Ракетна, 24, ЖК Деміївський квартал. В оголошенні сказано, що квартира с документами. Площа 55/30/11кв.м. Поверх 3/22. Квартира під ремонт. Дві житлові кімнати,простора кухня,централізоване опалення, вода та світло.Добре розвинена інфраструктура. Поряд з будинком є сквер, дитячий та спортивний майданчики. У будинку є продуктовий магазин, кафе та салон краси. Поруч ТЦ Океан плаза. Біля будинку зручний маршрут 539 через метро Деміївська-Вокзальна. Закритий двір, паркувальні місця для авто під охороною. Оголошення від агентства.

2к в ЖК Флагман

35 000 $

Продається квартира в ЖК ФЛАГМАН, провулок Лобачевського 7, 2-а секція! Зазначається, що продаж від власника з документами.

Площа згідно з технічним паспортом 49,28/16,57/13,92/7,09/8, поверх 8/27. Стан після будівельників. У квартирі зроблено стяжку підлоги, заведено електрику та встановлено автомати. Квартира розташована у середині секції. Відмінна транспортна розв'язка до метро 10-15 хвилин. Вид на Батьківщину Матері, Лаври. Поруч школа, дитячі садки, ТРЦ "Мега Сіті".

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #купити квартиру в Києві
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...