• Головна
  • Де купити якісний меблевий щит із дуба?
Новини компаній
15:00, 17 травня 2023 р.

Де купити якісний меблевий щит із дуба?

Новини компаній

Ми пропонуємо дубовий зрощений щит, який відрізняється за:

Високоякісний дубовий щит виготовлений із ретельно відібраної та правильної висушеної деревини. Полотно стабільне, зберігається на складі, в якому дотримуються необхідні умови для зберігання деревних плит.

Woodway Expert Українська компанія по виробництву сучасного шпону з натуральної деревиниWoodway Expert Українська компанія по виробництву сучасного шпону з натуральної деревини

Товщини та розміри меблевого щита, що є у наявності, підходять для виробництва меблів та інших виробів. Наші фахівці підберуть матеріал, що максимально відповідає конкретному проєкту. Щоб замовити якісний щиті з дуба в Києві, Львові, Івано-Франківську, Харкові, Одесі й інших населених пунктах України, оформіть замовлення через кошик на сайті або зателефонуйте за вказаним номером. Менеджери уточнять технічні характеристики, проінформують про актуальні ціни для оптових і роздрібних покупців, вкажуть способи оплати та зорієнтують відносно термінів доставки.

Дубовий меблевий щит зрощений: структура

Меблевий щит виготовлений із брусків натуральної деревини. Ширина рейок варіюється в середньому від 10 мм до 50 мм. Ідеально підігнані планки із дуба склеюються за допомогою спеціального клею.

Завдяки зносостійкості дуба клеєний щит може використовуватися для внутрішніх і зовнішніх робіт. Деревина – щільна, міцна, стійка до підвищеної вологості, має відмінні показники опору розколюванню. Плиту можна різати, полірувати, тонувати, покривати оліями, лакувати.

Woodway Expert Українська компанія по виробництву сучасного шпону з натуральної деревиниWoodway Expert Українська компанія по виробництву сучасного шпону з натуральної деревини

Клеєний щит іноді порівнюють із масивом. Натуральні матеріали мають високі екологічні та декоративні якості, але за низкою експлуатаційних характеристик вони відрізняються. Серед недоліків цільної деревини називають схильність до деформації та розтріскування. Імовірність зміни форми або зсихання/розсихання збільшується у поверхонь із великою площею. Подібної проблеми у щита із дуба не спостерігається. Завдяки шаруватій структурі матеріал досить жорсткий та стабільний. Вироби з меблевого щита служать роками, оскільки ймовірність розтріскування мінімальна.

Щит із дуба: різновиди

Столярний ринок пропонує меблеві щити, які відрізняють за низкою параметрів. Розглянемо основні відмінності матеріалу детальніше.

ХарактеристикаОпис різновидів
Технологія виробництва

За способом виготовлення плити можуть бути:

  • Зрощеними. Полотно складається з невеликих рейок, склеєних по довжині та ширині. Такий щит можуть називати ще «паркетне склеювання», «паркетка».
  • Цільноламельними. Щити формуються завдяки склеюванню довгих ламелей. Довжина плити дорівнює довжині рейок.
Сфера застосуванняМатеріал відрізняється за товщиною і може застосовуватися для виготовлення меблів, а також у будівництві. Найчастіше з дубового меблевого щита створюють стільниці письмових столів, кухонних островів, барних стійок. Із плит також виготовляють фасади, міжкімнатні перегородки, підвіконня, двері, ширми.
Сировина, матеріалДля виробництва меблевих щитів використовуються ламелі з різних порід натуральної деревини. Так, на ринку представлені щити із сосни, ясена, бука, липи, ялини. Компанія ВудВей Експерт пропонує високоякісний меблевий щит із дуба.

7 переваг зрощеного меблевого щита

Дерев'яний клеєний щит – матеріал, який активно застосовується у столярній справі. Серед головних характерних особливостей клеєних панелей досвідчені майстри називають такі:

  • Стійкість до деформації. Завдяки жорсткій структурі щит зберігає форму та витримує механічні навантаження. Плити з клеєних дубових ламелей відмінно підходять для виробництва стелажів, довгих полиць і систем зберігання в гардеробній.
  • Стійкість до зносу. Міцні меблеві щити використовуються для створення офісних меблів. При правильній обробці матеріал витримує експлуатаційне навантаження просторів із високою прохідністю (кафе, ресторанів, залів очікування, фойє готелів).
  • Звуко- та теплоізоляція. У приміщеннях, стіни, стелі, підлога яких облицьовані зрощеними плитами, відзначають зниження звукового навантаження. Крім того, панелі з натурального матеріалу допомагають покращити мікроклімат і створити комфортну атмосферу.
  • Екологічність. Щит із дубових ламелей можна порівняти за екологічними характеристиками з масивом. Матеріал дозволений для використання у житлових і громадських приміщеннях, оскільки безпечний для людей та тварин.
  • Декоративність. Зрощені панелі оцінять любителі натуральної деревини. Плити зберігають природну палітру відтінків, фактуру, малюнок. Крім того, щити легко обробляються. Щоб розкрити текстуру, підкреслити візерунок та захистити поверхню від вологості та температурних перепадів, матеріал тонують, покривають оліями, лакують. Вироби з дубового щита вписуються в сучасні та традиційні інтер'єри.
  • Невелика вага. Клеєна плита з рейок легша за деревину. Незначна вага спрощує транспортування матеріалу.
  • Доступна вартість. Дубовий щит дешевший за масив. На думку фахівців, зрощені плити – це оптимальне рішення за співвідношенням експлуатаційних характеристик і ціни.
Woodway Expert Українська компанія по виробництву сучасного шпону з натуральної деревиниWoodway Expert Українська компанія по виробництву сучасного шпону з натуральної деревини

Меблевий щит: де використовується

Дубовий щит застосовується для інтер'єрних робіт, а також для оформлення терас, альтанок, веранд. Практичний та естетичний матеріал витримує механічне навантаження, тому підходить для створення:

  • корпусних меблів і стільниць. Столи, стійки, барні стільці, шафи, тумби, комоди зі зрощеної панелі відмінно вписуються в інтер'єри в стилі лофт, кантрі, модернізм, грандж, еко, бруталізм, еклектика, мінімалізм;
  • архітектурних елементів і покриттів для стін, стелі, підлоги. При належному догляді двері, підвіконня, міжкімнатні перегородки, настінні панелі, елементи сходів, плінтуси зберігають презентабельний зовнішній вигляд і служать тривалий період;
  • предметів декору. З дубового щита виготовляють підставки, тримачі, статуетки, настінні панно, рекламну, сувенірну продукцію та інші вироби.

Зазначений список – не повний перелік сфер використання зрощених дубових щитів. Ми допомагаємо реалізувати проєкти будь-якої складності, тому готові підібрати потрібний матеріал для ваших виробів. Звертайтеся! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...