• Головна
  • Мешканці Києва та комунальники провели толоку на озері Лебединому на Позняках, – ФОТО
10:52, 17 травня 2023 р.

Мешканці Києва та комунальники провели толоку на озері Лебединому на Позняках, – ФОТО

Мешканці Києва та комунальники провели толоку на озері Лебединому на Позняках, – ФОТО

У Києві активісти, представники військової адміністрації та комунальники прибрали територію навколо озера Лебедине на Позняках.

Про це повідомляє Дарницька РДА.

Щоб отримувати актуальні новини Києва, Київщини та України. підписуйтеся на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua».

У столиці на Позняках пройшла толокаУ столиці на Позняках пройшла толокаУ столиці на Позняках пройшла толокаУ столиці на Позняках пройшла толокаУ столиці на Позняках пройшла толока

Разом із начальником Київської міської військової адміністрації генерал-полковником Сергієм Попко, КП «Плесо», комунальними службами Дарницького району, представниками Навчального Центру комплексної підготовки «ДГВ», ГО «Дієва Громада Києва» та Храму святих апостолів Петра і Павла Православної Церкви України на Позняках, місцевими жителями – провели велику толоку на озері «Лебедине, – йдеться у повідомленні.

Під час толоки прибрали сміття на ділянці вздовж проспекті Миколи Бажана, зі сторони вулиці Драгоманова, та почистили саму водойму.

Київ має бути упорядкованою, чистою і комфортною європейською столицею. Навіть попри війну. Водойми повинні бути вичищені, доглянуті і слугувати окрасою кожного мікрорайону! – резюмували в РДА.

У столиці на Позняках пройшла толока, Дарницька РДА

У столиці на Позняках пройшла толока, Дарницька РДА

Як ми розповідали, після зимового періоду в Києві розпочався весняний місячник із благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста, який триватиме до 1 травня.

Крім того, повідомляли про те, що київський заказник «Жуків острів», який є обʼєктом природо-заповідного фонду, всіяний сміттям. Завдяки Жукову острову Київ є єдиною європейською столицею, де в дикій природі ще зустрічаються горностаї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #толока #прибирання #Позняки #комунальники #озеро Лебедине
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...