• Головна
  • Нічна атака на Київ була винятковою за своєю щільністю — КМВА
08:05, 16 травня 2023 р.

Нічна атака на Київ була винятковою за своєю щільністю — КМВА

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

У ніч проти 16 травня стався восьмий повітряний напад на Київ із початку травня. Цього разу російсько-окупаційні війська здійснили комплексну атаку з різних напрямків одночасно, із застосуванням безпілотників, крилатих ракет і, ймовірно, ракет балістичного типу.

Вона була винятковою за своєю щільністю - максимальна кількість атакуючих ракет за найкоротший проміжок часу, розповіли в КМВА.

Попередьно, зафіксовано падіння уламків в Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах столиці. Найбільші пошкодження в Солом’янському районі - там було загорянння нежитлового приміщення та кілька одиниць автомобільної техніки. Пожежа ліквідована.

В решті районів пошкодження не суттєві - у більшості виявлено падіння уламків на припарковані автомобілі, прибудинкову територію чи лісопаркову зону. На разі інформації щодо потерпілих немає! Дані оперативного зведення збираються та уточнюються, - розповіли в КМВА.

Нагадаємо, що вночі 16 травня в усіх областях України оголосили повітряну тривогу. Близько 3:00 у столиці пролунала низка гучних вибухів. Приблизно через годину був відбій, після чого у столиці та області було повторно оголошено тривогу.

Як повідомив міський голова Віталій Кличко, у Шевченківському районі на територію зоопарку впали уламки ракети. У Соломʼянському районі троє потерпілих.

Також читайте: Сьома атака за травень ворожих дронів на Київ: БПЛА, які атакували столицю цієї ночі, збили

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #ракетна атака # КМВА
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...