• Головна
  • Боєць ТрО, пресофіцерка ЗСУ, рятувальник ДСНС та військовий лікар стали героями кампанії марафону “Не зупиняйся!”. Оголошено реєстрацію на 42 км
17:51, 15 травня 2023 р.

Боєць ТрО, пресофіцерка ЗСУ, рятувальник ДСНС та військовий лікар стали героями кампанії марафону “Не зупиняйся!”. Оголошено реєстрацію на 42 км

Боєць ТрО, пресофіцерка ЗСУ, рятувальник ДСНС та військовий лікар стали героями кампанії марафону “Не зупиняйся!”. Оголошено реєстрацію на 42 км

28-29 жовтня на ВДНГ в Києві відбудуться перші з початку повномасштабної війни офлайнові забіги, організовані компанією Нова пошта спільно з NewRun.

Уже доступна реєстрація на дистанцію 42 км. Для участі в забігах необхідно зареєструватися на сайті. Усі реєстраційні внески будуть перераховані до фонду «Повернись живим» на посилення ППО.

Забіги у 2023 році пройдуть під гаслом «Не зупиняйся!». Героями кампанії стали люди, які щодня борються, рятують, лікують та допомагають Україні рухатися до перемоги. Це, зокрема, рятувальник ДСНС та бігун-рекордсмен Володимир Сковородка, військовий медик Максим Прокопенко, пресофіцерка ЗСУ Маргарита Рівчаченко, бігун і боєць ТрО Юрій Іванченко. До кампанії також долучилася Інна Поперешнюк — постійна учасниця бігових марафонів, співзасновниця Нової пошти, бренд-амбасадорка NewRun.

Забіги Нової пошти мають соціальну місію, адже підтримують воїнів та ветеранів ЗСУ, рятувальників ДСНС, постраждалих від війни і тих, хто не може подолати дистанцію через вік, хворобу чи певні життєві обставини. Після початку повномасштабного вторгнення марафони стали на паузу більш ніж на рік. І зараз ми вирішили робити великий забіг під гаслом "Не зупиняйся!". Ми не повинні зупинятися, бо майбутня перемога України залежить від внеску кожного з нас», — переконана вона.

Ще одним учасником кампанії «Не зупиняйся!» став Максим Кривенко — бігун із восьмирічним досвідом, співзасновник і директор NewRun.

«Організація забігів під час війни — серйозний виклик для нашої команди. Але ми докладемо всіх зусиль для того, щоб кожен учасник марафону подолав свою дистанцію безпечно та без перешкод. У випадку повітряної тривоги ми перенесемо старти, аби всі встигли дістатися до найближчих укриттів та повернутися на дистанції після її скасування», — розповідає він.

"Я активно займаюся спортом, але до бігових марафонів досі не долучалася. Забіг у рамках кампанії "Не зупиняйся!" стане першим у моєму житті. Для мене це особистий челендж. Уже десятий рік українці біжать свій надважкий марафон. Це не спринт, тож нам важливо не зупинятися, аби перемогти ворогів та вигнати їх із нашої землі", — говорить Маргарита Рівчаченко, військовослужбовиця ЗСУ.

Забіги-2023 від Нової пошти та NewRun відбудуться 28-29 жовтня у Києві на ВДНГ. На сайті NewRun можна зареєструватися на дистанцію 42 км. Реєстрація на дистанції 5 км, 10 км, 21 км, командну п’ятірку, перший кілометр та на дитячий забіг стартують у червні та триватимуть до жовтня.

44. ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #марафон #біг #Нова пошта
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...