• Головна
  • В Ірпені на Київщині відкрили нове модульне містечко, – ФОТО
11:45, 14 травня 2023 р.

В Ірпені на Київщині відкрили нове модульне містечко, – ФОТО

В Ірпені на Київщині відкрили нове модульне містечко, – ФОТО

В Ірпені Київської області на території колишнього санаторію «Ластівка» відкрили нове модульне містечко, яке розраховане на 144 людини.

Про це повідомили в Ірпінській міській раді.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

В Ірпені відкрили нове модульне містечкоВ Ірпені відкрили нове модульне містечко

Наразі встановлено 12 таунхаусів по 3 квартири в кожному. Площа однієї квартири – 27-28 кв. м. В ній може проживати одночасно до 4 осіб.

Тимчасове житло вже отримали 36 сімей з Ірпеня. Серед них – родини загиблих героїв, військовослужбовці, внутрішньо переміщені особи та багатодітні родини.

А загалом територія модульного містечка розрахована на 276 квартир, де проживатимуть понад 1200 мешканців.

Реалізація цього проєкту стала можливою завдяки співпраці Міністерства розвитку громад та територій, Київської обласної військової адміністрації, уряду Польщі, уряду і посольства Фінляндії.

Благоустрій території допомогла облаштувати Київська обласна військова адміністрація. На комплекс робіт із благоустрою було виділено 5 мільйонів гривень.

Нагадаємо, ми розповідали, що у селі Загальці Київської області відкрили модульний дитячий садочок за сприяння благодійного фонду «Угорська екуменічна служба допомоги-Україна».

Також повідомляли раніше про те, що у Київській області відкрили чергове модульне містечко для тимчасового проживання тих, хто лишився власних осель внаслідок російської військової агресії. Цього разу в Дмитрівці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #Ірпінь #модульне містечко #міська рада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...