• Головна
  • Кияни вимагають у міської влади встановити достатню кількість смітників по місту
17:36, 13 травня 2023 р.

Кияни вимагають у міської влади встановити достатню кількість смітників по місту

Кияни вимагають у міської влади встановити достатню кількість смітників по місту

Мешканці Києва вимагають у місцевої влади встановити більше сміттєвих баків, зокрема, на вулицях, у парках та спальних районах столиці.

Відповідну петицію №11934 із такою вимогою зареєстровано на сайті Київської міської ради.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Авторка звернення Оксана Торіна наголошує, що через брак смітників у столиці накопичуються відходи у величезній кількості.

Проблема недостатньої кількості смітників в Києві виросла до критичних розмірів. На вулицях, в парках, громадських місцях та у спальних районах величезна кількість сміття накопичується на землі, викликаючи не лише естетичний дискомфорт, а й загрозу здоров'ю мешканців, – йдеться в повідомленні.

Також Торіна зазначила, що наявність баків для сміття та відповідні оголошення можуть значно зменшити кількість сміттєвих розкидань та покращити загальний вигляд міста.

Ми закликаємо місцеві органи влади встановити достатню кількість смітників по всьому місту, а також розмістити таблички з написом «Будь ласка, не кидайте сміття». Наявність урн для сміття та відповідне відмітки можуть значно зменшити кількість сміттєвих розкидань та покращити загальний вигляд міста. Вважаю, що це важлива проблема, яка потребує негайних заходів для її вирішення, – резюмувала авторка петиції.

Раніше ми розповідали про те, що київський заказник «Жуків острів», який є обʼєктом природо-заповідного фонду, всіяний сміттям. Завдяки Жукову острову Київ є єдиною європейською столицею, де в дикій природі ще зустрічаються горностаї.

Крім того, розповідали, що КП «Київкомунсервіс» запустив офіційний Viber-бот, в якому зручно оплачувати послугу вивезення сміття, перевіряти історію сплат та нарахувань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #сміття #баки для сміття #петиція #Київрада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...