• Головна
  • У Київському зоопарку бегемотик Лілі чекає на відвідувачів після “зимових канікул”
14:45, 12 травня 2023 р.

У Київському зоопарку бегемотик Лілі чекає на відвідувачів після “зимових канікул”

У Київському зоопарку бегемотик Лілі чекає на відвідувачів після “зимових канікул”

Київський зоопарк запрошує відвідувачів подивитися на бегемотика Лілі. Сьогодні вона повернулася до свого літнього вольєру і знову зустрічає відвідувачів після «зимових канікул».

Про це повідомляє КП «Київський зоопарк».

Оскільки Лілі обожнює водні процедури, то спеціально до сезону для неї облаштували «пляжик» із пісочком та двометровою парасолькою зі справжнього пальмового листя.Працівники зоопарку розповіли, що Лілі 9 років, її вага – близько 1,9 т. Вона любить смачну та корисну їжу і за день споживає близько 60 кг кормів: 42 кг трави та рослинності, 5 кг – фруктово-овочевої суміші, 3 кг – спеціального гранульованого корму.

Також днями на свої зелені острівці повернулись лемури Джонік і Варік. Для переміщення між новими оселями для них є два спеціальні канати, довжиною понад 4 метри, які було закріплено між деревами, а ще затишний будиночок для відпочинку, дерев’яний грибок від спеки і дощу та помости для «пікніків».

Загалом у КиївЗоо розпочався 117-й весняно-літній сезон, і майже всі тварини вже перейшли до своїх літніх майданчиків та ставків, а парк зазеленів та розквітнув красою квітів та дерев.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #бегемотик Лілі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...