• Головна
  • Лікарі України. Володимир Малецький. Біографія, громадська діяльність, особисте життя
Новини компаній
17:00, 11 травня 2023 р.

Лікарі України. Володимир Малецький. Біографія, громадська діяльність, особисте життя

Новини компаній
Лікарі України. Володимир Малецький. Біографія, громадська діяльність, особисте життя, фото-1

Володимир Володимирович Малецький відомий лікар-діагност, науковець, психолог, бізнесмен, громадський діяч, міжнародний експерт у сфері охорони здоров’я.

Біографія

Володимир Малецький народився у 1982 р в місті Дніпро. З 2005 р служив за контрактом в Індії, країнах СНД, Середньої Азії, Африки. Займався науковими розробками, працював в силових відомствах криміналістом, психологом, експертом з медичних питань.

З 2020 р Володимир Малецький повернувся в Україну, проживає та працює на декілька країн. Проводить консультативний лікарський прийом, виїзну діагностику організму, академічну навчальну практику, наукову та викладацьку діяльність.

Активно бере участь у наукових дослідженнях від Міжнародних медичних організацій та у проектах приватних медичних корпорацій. В Україні тісно співпрацює з компанією-виробником натуральної продукції для здоров’я та краси Примафлора (м.Дніпро), з науково-технологічною компанією Техінпроект (м.Дніпро).

Володимир Малецький є автором та співавтором медичних книг та методичних посібників, розробником психологічних тренінгів, авторських проектів з гіпнозу та психосоматики, постійним учасником конференцій під егідою Всесвітньої Організації Охорони здоров’я.

Володимиром Малецьким створена медична та навчальна онлайн платформа “Академія здоров’я”.

Громадська діяльність та особисте життя

Володимир Малецький засновник громадської організації “Дніпро медичний”, яка орієнтована на проведення соціальних програм для населення щодо лікарських консультацій та захисту інтересів пацієнтів. Співзасновник Асоціації імені професора Т.О.Бажан, що поєднує медичний туризм, зв’язок з провідними науковими закладами світу, участь в проектах Міжнародних медичних компаній.

Володимир Малецький професійно займається музикою, плаванням, шахами, кульовою стрільбою. Є автором багатьох медичних гуморесок, різноманітних пісень, народного гімну міста Дніпро.

Ініціатор започаткування Всесвітнього дня киянина та Всесвітнього дня дніпрянина.

Володимир Малецький розлучений. Проживає в Україні, Азербайджані та Великобританії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#психолог #обстеження організму #сучасна медицина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...