• Головна
  • Як вибрати ковдру в інтернет-магазині?
Новини компаній
13:11, 23 травня 2023 р.

Як вибрати ковдру в інтернет-магазині?

Новини компаній

Сучасний ринок буквально перенасичений речами, призначеного для якісного відпочинку. У кожному магазині текстилю пропонують ковдри, подушки на вибір, тому інколи нескладно розгубитися та купити зовсім не те, що бажалося. У такому випадку, правильним рішенням стане розглянути ковдри в магазині Nevia, де готові запропонувати якісний товар за невисокими цінами.

Як вибрати ковдру в інтернет-магазині?, фото-1

Якщо необхідно придбати ковдру, тоді краще вибирати, враховуючи сезон, коли збираєтеся застосовувати. Існують ковдри для зими, ковдри-демісезон, та для літнього сезону. Щоб не розгубитися, краще враховувати наступні рекомендації:

  • Коли вибираєте ковдру для холодної пори року, тоді краще нехай ця ковдра буде наповнена пухом чи вовною. Найбільш популярними матеріалами можна назвати овечу та козяча вовна. Якщо потрібна максимальна теплопровідність, тоді найкраще підходять вироби з вовни верблюда;
  • Для жаркої пори краще зробити вибір на користь натуральної ковдри. Можна вибрати вироби, що мають екологічні наповнювачі.

Ковдри бувають різні: двоспальні та полуторні, в залежності, для якого ліжка збираєтеся використовувати.

Як вибрати ковдру, що підходить для окремого ліжка

Говорячи про полуторну ковдру, то це виріб під яким спить дитина або один дорослий. Тоді розмір стане оптимальним. Але якщо під ковдрою мають спати двоє або більше дорослих, тоді краще брати двоспальні варіанти. Полуторна ковдра може бути з різними наповнювачам. Дорослі можуть вибирати наповнювачі, беручи до уваги власні побажання. Для дітей важливо забезпечити наповнювачі які не викликають алергії.

Говорячи про двоспальні варіанти, то тут з назви можна зрозуміти, що ковдра призначається для двох людей. Зазвичай, такі ковдри купують подружні пари. Особливо доречним двоспальні ковдри являються, коли євро розмір занадто великий, а полуторної ковдри не вистачає, щоб відчувати себе комфортне під час сну.

Причини купити ковдру в спеціалізованому магазині

Звертаючись до спеціалізованого магазину, кожен бажаючий зможе купити те, що потрібно. Для початку варто розглянути асортимент, представлений у каталозі. Після чого залишити заявку на сайті. Якщо шукаєте варіант для великого ліжка, де мають спати кілька людей, тоді краще придбати євро ковдри.

Якщо навіть після рекомендацій, не знаєте, що саме бажаєте вибрати, можна скористатися порадами менеджера. Досвідчений консультант підкаже, як діяти, щоб клієнт міг залишитися максимально задоволеним. Всі товари в онлайн-магазині якісні та мають доступну вартість. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...