• Головна
  • Рятувальники КАРС у Києві розібрали пошкоджені конструкції багатоповерхівки, яка постраждала 8 травня, – ФОТО
18:36, 9 травня 2023 р.

Рятувальники КАРС у Києві розібрали пошкоджені конструкції багатоповерхівки, яка постраждала 8 травня, – ФОТО

Рятувальники КАРС у Києві розібрали пошкоджені конструкції багатоповерхівки, яка постраждала 8 травня, – ФОТО

У Києві рятувальники КАРС завершили розбір аварійних конструкцій багатоповерхівки у Святошинському районі столиці, що постраждала через нічну ворожу атаку 8 травня.

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Долучайтесь та читайте новини в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих, актуальних та перевірених новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Рятувальники КАРС розбирають конструкції пошкодженої багатоповерхівки у столиціРятувальники КАРС розбирають конструкції пошкодженої багатоповерхівки у столиціРятувальники КАРС розбирають конструкції пошкодженої багатоповерхівки у столиці

Зазначається, що за допомогою бронтоліфта рятувальники демонтували зовнішні пошкоджені панелі вентильованого фасаду на висоті 10-12 поверхів.

До робіт від КАРС залучали 5 рятувальників та 1 одиницю техніки. Роботи тривали понад три години.

Як ми повідомляли раніше, у ніч на 8 травня російські окупанти знову атакували Київ іранськими дронами-камікадзе Shahed-136. На жаль, є постраждалі та пошкодження через падіння уламків.

Також писали про те, що вранці 8 травня мер Києва Віталій Кличко відвідав місця падіння уламків збитих українською ППО іранських дронів-камікадзе Shahed.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #багатоповерхівка #Солом‘янський район #рятувальники #КАРС #конструкції #обстріл #пошкодження
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...