• Головна
  • КМДА хоче розірвати договір із перевізником на Троєщині через застарілі автобуси
17:52, 9 травня 2023 р.

КМДА хоче розірвати договір із перевізником на Троєщині через застарілі автобуси

КМДА хоче розірвати договір із перевізником на Троєщині через застарілі автобуси

Департамент транспортної інфраструктури ініціював розірвання договору із автомобільним перевізником автобусного маршруту № 150, що сполучає Троєщину та Солом’янський район.

Причина - застарілі автобуси.

Про це повідомили в КМДА.

Перевірка встановила, що автоперевізник використовує на маршруті транспортні засоби, які не відповідають основним вимогам конкурсу. На маршруті працюють автобуси марки «Богдан» із двигунами, що відповідають екологічним нормам Euro-2 (9 автобусів), Euro-3 (2 автобуси), тоді як для участі у конкурсі подавались автобуси з двигунами, що відповідають екологічним нормам Euro-5.

Як підкреслили в Департаменті, автоперевізник був визнаний переможцем на маршруті саме завдяки рухомому складу, який він пропонував для обслуговування – VOLVO-7700. Проте автобуси, які були презентовані зі значним медіа розголосом для роботи на маршруті № 150, сьогодні працюють у місті Біла Церква. І це свідчить про те, що перевізник не мав наміру обслуговувати автобусний маршрут у Києві заявленим рухомим складом.

Департамент транспортної інфраструктури вкотре наголошує всім автомобільним перевізникам Києва на необхідності дотримуватися умов договору, адже це безпосередньо впливає на рівень надання послуг із перевезення пасажирів.

Раніше ми розповідали, що на Оболонському острові у Києві не зупиняється будівництво, попри знайдені на ньому археологічні пам'ятки

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #Троєщина # КМДА #перевізники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...